| MariusDogaru a întrebat:

am si eu un laptop Presario CQ56 Notebook PC si are un sistem destul de mare 4 gb ram placa video de 1, 5 gb procesor
Celeron(R) Dual-Core CPU T3500 @ 2. 10GHz (2 CPUs), ~2. 1GHz dar jocurile se misca urat in poza am incercat gta 4 se misca urat lafe; si mafia 2 hitman blood money si am cu mult peste sistemul cerut de jocurile respective nici la low nu merge ce sa fac?

4 răspunsuri:
| anonimguy3 a răspuns:

Laptopu nu e pentru gaming. Vrei laptop de gaming? I-ati unu care are certificat ca e facut pentru gaming.

Răspuns utilizator avertizat
| anonimguy3 a răspuns (pentru MariusDogaru):

Laptopu ala nu e de gaming daca nu merge nimic pe el din 2010+. Mai repede strangi bani de un PC nou sau de un PS4 daca vrei experienta mai misto. happy

| DuDDy24 a răspuns:

Pai laptopul tau nu e facut pentru jocuri si nu e chiar asa de bun. Gta IV e un joc foarte prost optimizat, iti trebuie un quad core ca sa ruleze decent, iar Mafia II cam la fel. Placa video degeaba are 1.5 Gb ca sub nicio forma nu e capabila sa ii foloseasca, iti recomand sa setezi din bios la 512 MB ca iti mananca din ram 1.5gb degeaba. Cauta jocuri aici http://www.game-debate.com/games/
Ar trebui sa-ti mearga cam toate jocurile de pana in 2008, dar se gasesc bineinteles si mai recente.