| RaZvIXsTz a întrebat:

am si eu un pc Dell optiplex 755 e putin vechi dar am la el 3 Gb memorie RAM DDR2 2.8 GHz x2 procesoru si am o placa integrata Intel GMA 950 de 256 MB si momrie shared 2.0 si am slot pentru pci-Express si vreau sa imi iau o placa video dedicata de 2 GB.Intrebarea este unmatoarea daca RAM-u este ddr2 atunci si placa video dedicata trebuie sa fie ddr2 sau nu are nimica daca imi pun DDR3? Se merita? Vor merge mult mai bine jocurile gen LOL sau dota2? Fiti cat mai expliciti cand raspundesti ca dau funda la cel mai bun raspuns! Multumesc anticipat! big grin

Răspuns Câştigător
| TechGuyTpu a răspuns:

Nu are legatura, acuma numai sa incapa si sa ai sursa suficient de puternica.

4 răspunsuri:
| ElDiáblo888 a răspuns:

Salut! Memoria plăci video nu are nici o legătură cu ce-a RAM, și mai bine iați placă cu memorie DDR5 sunt de 2 ori mai rapide. Nu se merită să îți iei cu memorie DDR3, si dacă vezi placă cu memorie DDR3 de 2GB și una de 1GB DDR5 nu lua aia cu ddr3 numai findcă are memorie mai multă, asta nu contează tot DDR5 o să meargă mult mai bine. Și ai grijă să ai o sursă măcar de 450W.

| RaZvIXsTz explică (pentru ElDiáblo888):

Ms m-ai ajutat mult cu raspunsu tau! big grin

| RaZvIXsTz explică (pentru RaZvIXsTz):

Si daca am mai putin de 450W pateste ceva pc-u(adica se arde sursa?laughing)) ) sau nu merge placa la capacitate maxima?

| RaZvIXsTz explică:

Si daca nu am 450W si am putin afecteaza intr-un fel pc-u(adica sa nu se arda laughing)) ) sau nu merge la capacitate maxima placa?