| Ionicaestecher123 a întrebat:

Salut TPU!
Am un laptop HP 245 G7 luat pe data de 19.08. 2021 și până în prezent vreau sa știu dacă pot să îl desfac sa îl suflu de praf fara sa pierd garanția care expira prin 2023 se poate vedea la șuruburi sau altundeva că a fost deschis? Are ce praf da de strângă în el știind că mai mult a stat degeaba are cam 8 ore de funcționare în timpul asta dintre care două aproximativ 2 ore in pat, 3 pe birou și restul tot pe birou doar că pe un suport special pentru a-și trage aer stand ridicat la 6 cm fata de vent-ul prin care își trage aer.

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Da. Poate sa aiba actibilduri in interior care se rup si indica ca a fost deschis. Daca vrei linisti intrebi in locul de unde ai cumparat cine e service-ul autorizat si iti fac ei o curatare.

2 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Slabe sanse de praf in el. Mai degraba e slab pentru ce vrei tu sa joci daca ai probleme.

| Ionicaestecher123 explică (pentru Wr3nch):

Slab adică? te-ai uitat măcar ce specifacții are sau îți dai cu presupusul
Ryzenul 3 3300u de îl are pe el zice că duce 90% din jocuri ce sunt acum pe piața adică undeva la 780 de jocuri nu le duce și sunt cele ce necesita o configurație puternică. Daca vreau să mă joc Fortnite, CS:GO, Zulă, Minecraft, GTA V și multe altele le pot juca doar că evident nu voi avea foarte multe fps. Și tot nu mi-ai răspuns la întrebăre.