| bRom a întrebat:

am un PC care are:
Gt 610 2gb DDR3
2 GB RAM ddr2
Pentium 4 CPU 3.20 ghz 640
Intrebarea mea este cu cati FPS as putea rula Crysis 2
pe High Medium si Low.
Dau FUNDA!
Multumesc anticipat!

9 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

O sa mearga sigur! Cu cat? Vei vedea...

| Hitback a răspuns (pentru lpavel):

Placa video il ajuta dar procesorul nu. Cum crezi tu ca ii va merge.
unu cu muschi dar fara creier cum crezi ca va socializa tinand cont ca nu il duce capul.
e doar in exemplu. Poate nu cel mai bun dar...
marog astept raspuns de la tine.

| lpavel a răspuns (pentru Hitback):

Procesor : 3.20 GHZ in caz ca esti chior sau habar nu ai ce vorbesti...
bRom - instaleaza-l mai mult ca sigur va merge, iti spun eu! bafta!

Tu esti prost din nastere? Sau faci cursuri la seral? Vad ca are proc de 3.2 dar cere minim un dual de 2.0. Asta care il are e singlecore de 3.2. Ala care se cere e dual deci inmultim puterea fiecarui core 2x 2.0 iti da 4ghz. El nu are decat 3.2. E clar ca nu ii duce.

@bRom instaleaza-l sa vezi ca iti merge greu. Cu sacadari frecvente. La minimum cerintele.

Uite cam asa o sa iti mearga. Putin mai bine dar cu sacadari. http://m.youtube.com/watch?v=ni5gtc8WsE8

| Hitback a răspuns (pentru Hitback):

Cei drept ai putina dreptate ca o sa ii duca tine mai mult de placa video si rami dar nu poti garanta ca nu va sacada deloc.

| lpavel a răspuns (pentru Hitback):

Taci dracu din gura daca esti prost, mai invata inainte sa comentezi...

| Hitback a răspuns:

Din pacate din cate cred eu nu il poti rula deloc jocul. Procesorul e mult prea slab. Asteapta si alte commuri dar eu zic ca nu merge. In cazul in care va merge sa imi zici cum iti merge. Oricum sunt sigur ca daca iti va merge iti va sacada urat. Multa bafta.

| Gam3rYT a răspuns:

Deci Crysis 2 cere minim un core 2 duo din cate vad ai un pentium 4. Eu spun ca nu tiam merge mai mul de low.