| WeXwErX a întrebat:

Am un pc cu AMD Athlon II X2 255 3.1 GHz, HDD 320 Gb 7200rm, Ram 4 Gb, video Nvidia Geforce GTS 450 512mb/128bit GDDR5.

Ce jocuri ruleaza?
Ruleaza cs:go, minecraft si daca stie careva daca ruleaza pubg mobile pe emulator...
Vreau raspuns detaliat ofer funda!
Va multumesc!

6 răspunsuri:
| WeXwErX explică (pentru matrix100):

Ce face acest site?

| ziftode a răspuns (pentru WeXwErX):

Era sa zic ceva rozbonbon, dar sunt un gentleman ce PLM si ma abtin

ce ar fi sa intrii pe site si sa vezi, cu ochisorii tai?!?

in loc sa raspunzi cu intrebari de o lene absolut, absoulta!

| WeXwErX explică (pentru ziftode):

Prietene am intrat pe site si am vazut ca arata ce componente iti trebuie pentru anumitul joc... dar eu vreau raspunsuri detaliate de la voi... daca nu esti dispus sa raspunzi nu baga in seama intrebarea mea!

| ziftode a răspuns (pentru WeXwErX):

Nu stiu ce iti spune tie "Ce face acest site?", dar mie imi spune ca nu ai intrat pe el, sau ai intrat si nu ai priceput nici o boaba de acolo

deci eu sunt de vina ca NU "MI-AM DAT SEAMA, EU ADICA" si am tras congluzii "gresite", iar saracutul de tine nu ai facut nimic sa meriti, doar ai intrebat ca si cum in mod evident nici macar nu ai incercat... NIMIC

iar, daca nu esti in stare sa pricepi ca nu merge pe "invers", adica tu arunci o configuratie si cineva, de undeva, cumva, prin magie iti spune toate jocurile care merg pe calculatorul ala

NU MERGE ASA

e invers, vrei sa joci un joc, intrii pe site-ul ala si il verfici

cat despre sa tac eu din gura, mai ales dupa intrebarea aia a ta TOTAL aiurea,

ce ar fi sa te uiti la raspunsuri:
NIMENI NU TI-A DAT NICI O ALTA SOLUTIE!
asa ca poate totusi, ma crezi pa' cuvant!

| Eldonkr1 a răspuns:

Clar CS Go si PubG nu-ti merg laughing
am incercat sa joc cs go pe urmatoarea configuratie
Intel Dual Core E2220 2.4GHZ Overclock 3. 3Ghz
4gb Ram
si Nvidia Gt 430 1gb 128mb ddr3
daca schimbi placa video, procesorul is mai adaugi macar 2gb de ram poti juca multe jocuri bune...