Tu ai placa video de 384 dar nu stiu de ce, probabil ca de mb si el are de un 1gb, frate poate el are alt model de procesor si este o mare diferenta intre placa ta video si placa lui, nu iti merge ca nu ai cerintele adegvate pentru a juca AC1. Data viitoare fi mai explicit cu piesele din PC
Dar in cerinte scrie ca trebuie sa ai placa video de 256 mb si eu am de 384. si nici prototype care cere la fel nu imi merge.
Da l-am instalat dar driverul la placa video dar ultimul DirectX nu. Trebuie sa il descarc? imi poti da site?
Scrie pe google DirectX 9.0c download.
Ok si te-am bagat la prieteni. Daca nu imi merge iti pot da mesaj?
Si iti dau si funda
Da...normal ar trebui sa-ti mearga fara probleme pe mediu...
Am gasit o chestie in fisierul la assassins si am dat pe ea ii spune ''Detectation'' Si toate sunt cu bife in afara de Video Card deci oricum nu o sa imi mearga nu?
Ba... se putea sa-ti mearga. dar cu mai putine frame-uri. Totusi nu ne-ai zis ce placa video ai ( exact ) si ce procesor.
Pai nu stiu unde sa ma uit.
Pentru placa video poti sa downloadezi programul GPU-Z sau sa intrii in Start > RUn > scrii " dxdiag" si te uiti la sectiunea Display. Pentru procesor dai click dreapta pe My Computer > Properties si acolo vei vedea ca scrie modelul.
Aaa mersi si lasa ca imi cumpar saptamana asta o placa video nVIDIA geforce 8400
Ce procesor ai? Ai instalat driver-ul la placa video + ultimul DirectX?
Cand dau pe joc mi se face ecranu negru si dupa aia iese si imi scrie sa apas don't sent. ceva de genu