| SuPeRKoBrA98 a întrebat:

Am vazut cateva clipuri pe YouTube cu jocul GTA IV... Vreau sa va spun ca imi place la nebunie, din pacate nu cred ca imi merge pe sistemul meu, va rog sa imi spuneti daca imi merge.Am urmatoarele cerinte de sistem: Pentium 4 CPU 3.00 2.99, 1.74 GB RAM, Placa video Intel ON-Board de 128MB( Marita din BIOS la 192). DirectX 9, 0C.DVD-RW.Si cam atat. daca mai trebuie specificat ceva anuntati-ma va rog.Multumesc frumos. Sper sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| BuciSh0t a răspuns:

Daca iti iei alta placa iti merge perfect...happy cu aia 1, 74 ram si 3ghz te-ai scos happy. doar placa video care nu cred ca costa mai mult de 150 ron happy... funda?happy
Baftabig grin

6 răspunsuri:
| SuPeRKoBrA98 explică:

As dori sa imi downloadez GTA IV dar nu sunt sigur ca imi merge pe PC-ul meu.Va rog sa imi spuneti daca merge sau nu, eu sunt incepator.Si daca merge va rog sa imi dati un link sigur de unde pot downloada GTA IV.Va multumesc!

| SuPeRKoBrA98 explică:

BuciSh0t Daca pun cerintele pe minim si inchid toate programele, O sa imi mearga GTA IV? sau daca stii vreun upgrade sau update ceva? iti dau vot.Multumesc.

| BuciSh0t a răspuns:

De merge iti merge bine cu toate programele deschise...dar din cauza placii nu se vede jocu sad...

| BuciSh0t a răspuns:

Dami un mesaj cu idul tau si iti dau eu de unde sa il down daca ai nev.

| SharkBogdy a răspuns:

Nici macar nu o sa se deschida jocul pentru ca o sa iti dea eroare la versiunea pixel shader. Daca iti cumperi placa video asigurate ca iei una cu versiunea pixel shader cel putin 3.0.

| Assassins a răspuns:

Pai tiar trebuii maxim 3 GB ram,