| adrian88_9398 a întrebat:

happy Am vazut in Metin 2 multi jucatori :altii erau dragoni, altii paianjeni.Cum ai facut asta?

Am cautat pe youtube, si am vazut pe unu care a scris ceva undeva. Unde pot face si eu asta?

Dau fundita!

37 răspunsuri:
| vLaDuTdObReScU a răspuns:

Au globuri.Cel pe care l-ai vazut uh pe youtube era GM.(Gm are niste coduri pe care le scrie la chat), dar playeri au globuri! Sper ca te-am ajutat! Funda?

| chitoiu a răspuns:

Ma asculta ma pe mine ca am exp in metin2ro.ca sa te transformi in dragon trebuie buie sa omori singur dragonu si iti pica globul transformarii dragon:albastru, din camera de cristal...etc.sau fa lvl 90 ca asta iti pica la cu far de 90 si itm+9. Sper ca te am ajutat.incearca si pe: www.metin2roforum.ro

| casandru a răspuns:

Au globuri de transformare daca imi dai funda iti pot da eu unul dai raspun iar eu voi vedea.

| Emanuel_Bobocea_1977 a răspuns:

Globuri de treansformare ca re pica rar la animale si la monstri

| Al3XaNdRu000 a răspuns:

Depinde ce mt eu joc 4yours mt 2 si ma pot transforma in paianjen orc prin glob de transformare

| CaDet10000 a răspuns (pentru Alëxąndŕą):

Doar o data sau de mai multe ori(te poti transforma)?

| XxXxMariusXxXx312 a răspuns (pentru geo_1909):

Acum am vazut si eu ''raspunsul'' tau si tin sa te contrazic... se poate sa se transforme si playeri in Dragon... Eu sunt gm pe un server si pot sa fac globuri de transformare cu orice monstru vreau inclusiv dragonul si pot sa dau si playerilor!