Laptop-urile sunt praf cand vine vorba de gaming. Si cu 1600 lei clar n-o sa-ti iei unu pe care sa mearga jocurile asa cum trebuie. In schimb, daca iti iei un pc de banii aia vei juca jocurile la un alt nivel, foarte ridicat.
Omule esti dus cu capu? Cum poti sa spui ca un laptop nu este bun pentru jocuri? Cel mai bun in materia de gaming este un laptop numit ALIENWARE ai auzit de el?
Si la intrebarea ta seby vreau sa iti spun ca poti sa iti ei un Asus eu l-am luat cu 27 de milioane acum 2 ani acum e mai ieftin.BFT
Cred ca tu esti dus cu capu frate..Nu am zis ca nu este bun pentru jocuri, dar vad ca tu crezi ca dintre un pc si un laptop cu aceeasi configuratie, laptopul este mai bun. NU!
,,Laptop-urile sunt praf cand vine vorba de gaming'' fix asta ai spus omule ce sa inteleg ca, laptop-urile' nu sunt bune pentru jocuri sau nu stii ce inseamna gaming?
Poate tu nu stii ce inseamna gaming. Citeste mai bine ce scriu. Jocurile merg mult mai bine pe pc'uri decat pe laptop. Pc'urile au o aerisire mult mai buna decat la un laptop. In fine..parerile pot fi impartite, crezi ce vrei, eu cred ce vreau si fiecare cu treaba lui. Bafta