| o0DarKneSs0o a întrebat:

as vrea niste recomandari foarte bune puppy dog eyes

As vrea sa imi spuneti ce fel de jocuri mi-ar merge pe o asemea placa video si celelalte. va voi scrie cam cum se numeste.

Intel(R) Celeron(R)
CPU G530 @ 2. 40GHz
1. 58GHz, 1.89 GB of RAM

Cam astea sunt.

nu prea stiu si de asta as vrea niste raspunsuri pentru niste jocuri macar sa le setez grafica la mediu sau scazut ceva de genu daca mi-ati recomanda
FUNDAA. Celui mai bun si concret raspuns.

Răspuns Câştigător
| Andrei7520152 a răspuns:

FPS shooter: Quake 2/3/4, Doom 3, Half Life 1/ Half Life Opposing Force (expansion), Half life 2, Unreal 2, Unreal Tournament (UT99), Unreal Tournament 2003/2004, No One Lives Forever 2, Serious Sam 1/2, Max Payne 1/2, Postal 2, Painkiller, Painkiller Battle out of Hell (expansion), GTA 3/Vice City/San Andreas, Cstrike 1.6, Call of Duty 1/2, Call of Duty 1 United Offensive (expansion), Medal of Honor Allied Assault, Medal of Honor Pacific Assault, Delta Force Black Hawk Down, Farcry 1, Armed Assault ( arma 1)

horror: Silent Hill 2/3/4, Resident Evil 3/4, Clive Barker's Undying, Condemned Criminal Origins, Doom 3, Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth, House of the Dead 3, Penumbra Black Plague, F.E.A.R., The Suffering

Stealth - Thief 2, Thief Deadly Shadows, Splinter Cell 1/2/3, Hitman 1/2/3, Sniper Elite, Chronicles of Riddick Escape from Butcher Bay, Hitman Blood Money, Manhunt

RPG: Gothic 1/2, Baldur's Gate 1/2, Nox, Diablo 1/2, Heroes of Might and Magic 5, Fable the Last Chapter, Vampire the Masquerade Bloodlines

Racing: Flatout 1/2, NFS underground 2/Carbon/Most Wanted, NFS 5 Porsche, Bus Simulator, Juiced, Street Race Syndicate, Crashday, Euro Truck Simulator

adventure/arcade: Prince of Persia Sands of Time/Warrior Within/Two Thrones, Duke Nukem Manhattan Project etc

strategie rts: Warcraft 3 reign of chaos, Warcraft 3 Frozen Throne, Age of Mythology, age of empires 2/3, c&c Generals, Blitzkrieg 1, Rome total war, Stronghold, Medieval total war, Earth 2150, Simcity 4

7 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

Ok...listeaza atunci placa video si te putem ajuta.
Ai listat modelul si viteza procesorulului si memoria ram

| o0DarKneSs0o explică (pentru Andrei7520152):

Pai nu am listato mai sus?

| Andrei7520152 a răspuns (pentru o0DarKneSs0o):

Unde ai listat placa video? G530 e un procesor

Pai asta sa fie oare?

Intel HD Graphics?

Oare asta sa fie?

Intel HD Graphics

| Andrei7520152 a răspuns (pentru o0DarKneSs0o):

Nu e destul. trebuie sa stii macar modelul sau memoria, de exemplu nVIDIA geforce GT 430, care are 1 GB (1000 mb) pe 128 de biti de ex. nu conteaza, sigur ai un onboard daca e produsa de Intel. placile video onboard sunt mai slabe decat cele dedicate (care trebuie conectat la placa de baza, nu ca si o placa onboard care vine cata atasata pe placa ) in fine iti fac o lista

| deejaydray a răspuns:

Eu am 1 GB RAM si joc S4 League, un joc de tip "shooter anime" de la Alaplaya. Parerea mea, este cel mai "misto" joc pe care l-am intalnit pana acum, ma joc de 2 ani si nu m-am saturat de el happy Are multe moduri, si daca nu iti plac armele sau pur si simplu nu ai o tinta buna, ai posibilitatea de a alege categoria "sabii", fara arme. Jocul Il poti descarca de pe site-ul lor oficial, acolo iti faci si cont, doar scrie S4 League pe Google si gasesti site-ul. Il joaca si o prietena care are 512 MB RAM, deci nu iti face griji, poti sa te joci la rezolutia cea mai mare si grafica la fel, fara probleme. Sper ca te-am putut ajuta happy