Salut! Nu iti voi recomanda un anumit pc, deoarece daca vei avea probleme cu el sa nu ici ca e din vina mea. Iti voi recomanda in schimb, niste site-uri si o configuratie care costa in jurul bugetului tau. Dintre site-urile romanesti, presupunand ca nu vrei sa platesti o gramada de bani pentru transport din alte tari, cele mai bune site-uri ar fi PCGarage sau Emag. Iti recomand un sistem facut pe piese, sau unul facut de cei de la PCGarage, pentru ca sistemele acelea Dell, HP, Myria, etc. sunt niste tigai. O configuratie in jurul acestui pret este:
- Procesor Intel i3/i5 sau AMD FX X6-X8;
- RAM: 8GB;
- Placa video: Nvidia GT730 2GB DDR3 (o recomand pentru ca o am si eu si sunt multumit de ea);
- HDD: WD Blue;
- Placa de baza (depinde de ce procesor iti alegi;
- Sursa: 500-600W.
Specificatiile astea sunt aproximative. Cred ca depasesc suma de 2000 de lei, dar ti le-am spus pentru a-ti forma o idee despre cum va fi pc-ul tau. Desigur, daca vrei o placa video mai performanta, poti sa scazi din memoria RAM (4GB in loc de 8GB), si poti face schimbari in limita compatibilitatilor. Daca nu te pricepi sa afli daca o piesa este compatibila cu o alta piesa, sau sa construiesti un pc, iti recomand sa ceri ajutorul cuiva care se pricepe (nu de pe net, ca sa nu iti iei teapa). Primesc Funda?