| RazvanMessi10 a întrebat:

as vrea sa ma apuc de metin2.ro pe serverul VOLANS sa imi fac un sura arme magice si sa ma apuc serios de joc, ce ziceti are rost sa ma apuc adica, daca nu bag bani in joc excuzand cateva bilete v2 si o freza ma baneaza sau..sa zic eu asa nu mai pot face fata la anumite nivele, sau iteme varza. multumesc mult :X:X, adica mai pot face fata cu alti playeri la pvp sa cumpar iteme cu multi yang ex 800 kk etc bonusate etc... daca imi fac alt farmer si farmez ca idiotu, nu la un mommendat am auzit ca se baneaza playeri care joaca corect si nu baga bani in mt2.ro multumesc mult

4 răspunsuri:
| rater1994 a răspuns:

Nu-i adevarat das multi ratati care umbla cu hacku daca vad ca esti full vor incerca sa te fure deci daca vrei sa te apuci apucate nu-i nevoie sa bagi bani doar cand esti lvl mare pentru magii exo adica si poti farma dar recomand daca vrei sa te joci serios joacate dar fara hackuri aia iti aduc sanse de un bonus de banlaughing nu daca te ti tinete dar fara hack si vezi cai cam greu ro adica is multi playeri si mai mult noaptea e de stat. Apucate de Us sau Uk.Si farmeaza mult te asigur eutongue ca are rost eu am farmat odata am facut 80kk in 5 zile ca am fost la inceput la al 2-lea caracter am facut lvl 40 in 2 zile ca deja aveam iteme.Baftatongue

| Red4Ever a răspuns:

Nu e nimic adevarat.

| emlvintila a răspuns:

Http://cadourimetin2-ro.yolasite.com/

Iei aici iteme cate vrei. Mie mi-a mers;)