Omule trebuie sa ai si un Pc bun. Pentru Watch Dogs iti trebuie Intel i5 minim de 3. 0ghz
plus ca jocurile vechi sunt mai căutate.
Recomand : Watch Dogs, Thief, Assasin's Creed IV, Wolfestein the new order, Far Cry 3, etc noutatile in materie de gaming atrag cea mai multa audienta!
Este un joc vechi de la Rockstar Games, lansat cam in aceeasi perioada cu GTA 3, cred ca e mai nou. Se numeste Bully. Si mai tare e Bully Scholarship Edition. Si vezi ca Youtube este full de League of Legends, DOTA 2 si Minecraft. Nu zic ca nu sunt misto jocurile, dar toata lumea face videoclipuri cu ele. Încearcă sa mai joci si LFS dupa ce ii bagi niste mod-uri si tweak-uri. Si sa îmi dai link-ul de la channel sa iti dau follow
Cine s-ar uita la gameplay-uri cu LFS sau bully frate? Acum serios.
La modul zi-mi tu mie cate review-uri cu gameplay-uri neoficiale watch dogs sunt, si cate review-uri neoficiale cu moduri de Lfs si gta sunt. Cererea e mult mai mare pentru jocurile vechi intelegi? Intr-adevăr Jipa ce ai enumerat tu acolo sunt niste jocuri super awesome, dar din păcate nu toata lumea are bani de calculator bun
Deocamdata am un PC cam prafanog, dar duce ceva jocuri cu grafici mari, dar imposibil sa ma joc Watch Dogs, AC4 sau Wolfenstein the new order. Far cry 3 merge foarte bine si cred ca chiar o sa fac o serie.
Atunci da-i bataie. Si sa-mi dai channel-ul
Shi_Atat_Alex_1974 întreabă: