| klSilent a întrebat:

Asta nu este o intrebare dar na este in ajutorul cumparatorului... Vand cont 4Story EG cu 3 caractere de lvl 80-81:

1. Magician- Este full aur si inele epice si magii aproape toate la 3/3, 5/5, 6/6... si mai are 5 aur. La PVP este super bunputeti rupe un player foarte bun de lvl 90 full epic cu maigile car ele aveti in format...Are pelerina de neinfrangere

2. Assasin(somnambul)- Este full aur la fel si el si are o arma extrem de buna dac ail prindeti pe individul care faceti PVP intro ametire si dati 2 skiluri si o sabie va fi mort... Mai ar epe el 2 aur si Este full epic si el... Are pelerina de neifrangere.
3. Razboinic- Este full aur si el mai are 1 aur si cel mai bun item de pe el este casca este cat 3 scuturi la un loc si toporul de pe tine daca dai icnetinirea dureaza 15 secunde si aproape sta pe loc cand fuge... Este foarte bun la duel dac aii pridneti Aruncarea toporului si apoi urmatoarele skilluri...

Contul contine 3 caractere cum v-am spus sunt full toate foarte bune la PVM-PVP si nu costa mult deloc...

Pentru orice eventualitate contactati-ma pe stefan.boss421@yahoo.com

Contul costa doar 4 EURO foarte putin eu ma las de 4Story EG pacat ca este un server foarte tare. Pentru a nu va dovodi ca este inselatorie intrati cu Team view in pc la mine sau eventual va fac un videoclip...

Dau Funda cumparatorului + VOT si nu uitati este foarte ieftin doar 4 EURO!

5 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Salut. Schimbi cu cont steam cu jocul race 07 si expansion gtr evolution? Valoreaza 20 de euro.

| klSilent explică (pentru Wr3nch):

Salut Emanuel. Eu las da la schimb dar daca miai gasi client. Eu am pus acest cont la vanzare ca nu mas lasa de 4Story dar totusi l-am pus ca vreau sa ma apuc de alt joc eu pe acest cont vreau doar 4EURO ieftin rau si 4Story este un joc forbidabil.Iti multumesc de raspuns anticipat!

| cataetare34 a răspuns (pentru klSilent):

Vreau sa-l cumpar cat ma costa contul de pe 4 story eg

| klSilent explică (pentru cataetare34):

Pai scrie mare 4story EG cont Costa 4Euro telefon Orange...

| cataetare34 a răspuns:

Da il vreau