Da, sunt temperaturile celor doua nuclee ale procesorului.La temperaturile alea ar trebui sa se stinga automat si nici nu ai putea sa tii mana pe el.Nu stiu ce procesor ai dar ar trebui sa il duci la un service sa se uite la ventilator si la pasta de racire.
Pasta de racire cam nu mai e Procesorul e foarte vechi si de stins nu s-a stins cel putin pana acum nu s-a stins el singur cam niciodata dar azi s-a stins singur decat o data.Am crezut ca e din cauza ca miscasem eu piesele prin el.Dar si Temp1 si Core0 si Core1 toate sunt de la procesor?
Da, procesorul tau e dual core (doua nuclee) si el iti arata temperatura fiecarui nucleu. Daca poti sa imi spui numele procesorului iti spun si ce temperatura suporta. Daca e vechi nu cred ca duce mai mult de 70-80C.Se poate sa fie si programul de vina, eu il am pe asta https://www.techpowerup.com/downloads/2089/real-temp-3-70
Oricum vreau sa il schimb cat mai curand.Dar daca as pune un ventilator stii tu in drept la cooler sa faca aer rece e bine sau mai mult il stric?