| HaLoGeNNN a întrebat:

astazi cand ma jucam Gta San Andreas, m-am dus in desert cu un gangster din Grove Street. Cand am ajuns am vazut ceva negru pe cer care a cazut din cer. laughing. Apoi m-am mai plimbat pe acolo prin zona. Dupa ceva timp, am vazut in stanga ca gangsterul meu a murit. N-am vazut cum a murit, doar zicea ca nu mai am gangsteri de strada. Asa ceva nu se poate ca am pus tinta pe el si am apsat pe "h" ca sa nu ma urmareasca. Asta inseamna ca cineva la omorat. Dar cine putea face asta in mijlocul desertului? Oare o fi fost Mothman? Asta mi se intampla si in Grove Street langa casele parasite mor gangsterii, ca din cate stiu eu, Mothman sta in desert si langa casele parasite. Acela o fi fost Mothman?

Răspuns Câştigător
| DamnedDark a răspuns:

Este un bug s-au dovada ca cei de la Rockstar stiu sa creeze "inteligenta artificiala"

| fanat1c a răspuns (pentru DamnedDark):

De fapt e si un bug, dar eu l-am vazut si m-am spriat fiindca a venit de sus cand eram langa casa lui si totusi am vazut ceva in casa care se misca:am luat ak47 am tras acolo si am niste ochi rosii! Am fost iar si am vazut ceva ce se misca pe sus si dupa a disparut! Dar am stat o ora doua! Bafta

9 răspunsuri:
| LordBolton a răspuns:

Probabil ca nu a fost Mothman, ci doar un bug. (totusi parca erau niste statui cu acesta creatura in desert)

http://gta-myths.wikia.com/wiki/Mothman?file=Fdsgqrwgrq.jpg

| HaLoGeNNN explică:

GTA San Andreas : Mituri & Legende - Mothman
GTA San Andreas Mituri si Legende -Mitul 3: Mothman
Gta San Andreas Mituri Si Legende Ep 1 Mitul Mothman

Mothman - Wikipedia, the free encyclopedia

| HaLoGeNNN explică (pentru HaLoGeNNN):

Asta e Mothman

| thesmalleternety a răspuns (pentru HaLoGeNNN):

Si ce face? e de rau. eu nu stiu, am gta de o luna

| HaLoGeNNN explică (pentru thesmalleternety):

Paiiiiiiii....Nu apare niciodata in fata ta in gta. Doar pe cer il vezi.

| thesmalleternety a răspuns:

Cine e mothman?

| Nicolae_Mario_1980 a răspuns:

Pai este un bug ca mothman nu are picioare, ci aripi! daca ai mod il vezi pe pod aproape unde cade tenpenny in ultima misiune din gta:san andreas!
daca tragi in el el zboara! dar asta este un B.U.G ce nai. ca nu poate sa moara singur! sau ai bagat tu un mod criminal ceva etc. si nu mai sti!

Bafta!
Please funda!