Cu siguranta iti vei primi creditele virtuale daca dai suma de 15 RON pentru ca ei stiu ca tu poti sa ii dai in judecata daca ei nu o sa iti deie si acestia ar fi obligati sa iti deie suma dublu ca pedeapsa,dar eu nu cred ca aceste credite iti vor marca ceva in viata sau te vor ajuta cu ceva,e alceva cand cumperi ceva in lumea reala si alceva daca cumperi in lumea virtuala, mai precis Internetul, pentru ca de viata reala nu scapi, dar de acel joc care apartine lumii virtuale te poti plictisi oricand, iar atunci toti banii aceia vor fi dati degeaba.Eu iti propun sa iti iei pe acei 15 RON alceva, orice, dar daca vrei tu si crezi ca o sa te ti de IMVU atunci dai fara nicio problema, 94, 9% iti da creditele.
Sper ca ti-am fost de folos.
E sigur, poti da bani, iti vor da 6.000 credits.
Eu zic ca nu se merita, dai bani degeaba.
Dar ma rog, faci ce vrei.
Succes oricum!
Dacă nu ar fi idioţi ca tine multe jocuri ar da faliment. Bagă cât mai mulţi bani şi stai cât mai mult în casă. Îţi dă creditele.
Eu zic sa iti pastrezi banii pentru ca o sa te plictisesti candva de joc si o sa regreti
Si eu am platit cu cardul la un joc pe facebook si deja nu ma mai joc
Nu stiu eu cred ca e mai bine sa nu bagi eu am bagat la onverse si nu am ptimit cc adica banii. funda?
Nu cred ca merita sa dai bani pe niciun joc sa fii mai bun cu ceva. jocurile sunt doar de distractie.
Cred ca e mai bine sa nu bagi bani pentru ca o sa vina timpul cand o sa joci altceva