| Ciupala9Andrei a întrebat:

Care joc credeti ca este mai captivant si mai mare, adica vreau sa zic sa nu aiba 2 chaptere si gata.As vrea sa iau unul din urmatoarele:Skyrim The Elder Scrolls V; Dark Souls 2 sau Darksiders 2. Vreau sa aud parerile voastre despre aceste jocuri.

Răspuns Câştigător
| viorezu a răspuns:

Joaca skirim are peste 500 de misiuni si daca l-ai terminat ( aproape imposibil) poti sa faci ce vrei ex: sa te bati cu toti gardieni sa ii mananci ca varcolac sa ii assasinezi silentios sa furi din case sa minezi sa vanezi a tai lemne sa te bati cu dragoni daca ti-l iei cu toate dlc-urile o sa ai chair mai multe misiuni si o sa poti sa iti faci o casa sau sa claresti draconi, mamuti etc. poti sa faci mult mai multe chesti decat in celelate 2 variante dar si darksiders 2 este foarte lung si cu o poveste frumoasa insa gameplay-ul nu este cine stie ce dar ar multe puzzel-uri un pic cam repetitiv si lungit fara en dupa parerea mea. Dark Souls nu l-am jucat dar din cate stiu este tot un RPG greu. Preferatul meu este Skirim care este cel mai lung si ofera mult continut si nu te obliga sa ucizi sau sa furi ca sa faci bani are chiar si legi, poti alege daca esti bun sau rau poti sa devi asasin sau sa omori asasinii. Alege ce vrei dar eu tot Skyrim iti recomand

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Skyrim joaca doar cei lipsiti de viata. Am jucat si eu Skyrim, e un joc Openworld, dar nu are atmosfera si placere.E un joc de nota 7-8. Joaca Darksiders 2 ca e bunicel.

| AndreiHadarig1987 a răspuns:

Joc Skyrim si il recomand.Are grafici excelente si povestea este interesanta.