Eu sunt plin de ideei, dar nu te pot ajuta la WoW-ul tau, ca deja mi-am luat pach-A si Patch-B la UnforgivenWoW. Dar iti zic ideeile mele :
1. Daca ai succes, poti face un vendor cu care poti face propriile tale case. Dupa aia sa faci niste tokene numite [H.T] ( House Token).
Daca jucatorii au 5 [H.T], sa iti faca un TICKET in care sa te anunte ca doresc o casa. Invii un vendor (un robotel sau ce vrei tu) pe care sa scrie : Helper for House. Daca dai click in el scrie undeva ''Buy this Land''. Cand dai click sa iti apara un token cu imaginea [H.T]. Acolo poti pune vendori.
2. Poti face un site cu anumite iteme, dar trebuie sa imi zici si ce level vrei ( 150 level ++ ). Acolo poti adauga un token de V.I.P care sa coste 90 donor points ( dolari ).
3. Poti adauga si eventuri gen Stair Event, Labirinth, Trap Race, KinG Race )
4. Mai poti adauga 2 clase; Vrikul ( la horde ) si Broken ( la allianta )
5. Creeaza noi battlegrounduri gen Isle of Conquest.
6. Poti face lucruri diferite fata de WOW-urile vechi. CUM? Stii ca pe Wow-urile acelea nu poti face Human Druid, Night elf paladin etc... Pe serverul tau poti face.
6. Noi clase ( Moonkin )
7. NEW SOKETS : Strenght, Health, Agility, Hit man, Spell Power, Healing Power, Attack Power etc...
SA imi zici ce level vrei sa il faci sa iti dau si enchanturi.
P.S : Imi astept recompesa la raspunsul meu pe intrebarea cu UnforgivenWoW. + mi-a luat mult timp sa creez aceste 8 ideei si imi merit acei 60dp.
Poi mane uite iti las id meu si te ajut dar na pot sa te ajut si cu o clasa noua dar este mult de lucruu uite mesul meu contacteaza-ma cand ai timp si vrei sa vorbim dorutumisterio@yahoo.com
Stai. Fun server? Daca da, ma bag! Lasa un comentariu aici si iti dau id yahoo pe mesaj privat... am doar experienta in WOW de 1 an, stiu sa joc FB pe priest, druid, paladin, warlock, rogue.