| QuestionNr1 a întrebat:

Caut niste jocuri si sper ca ma puteti ajuta. Caut ceva de genul Call Of Duty, vreau sa aiba misiuni, grafica buna, SA FIE REALIST, si sa nu fie Counter-Strike, GTA sau WarCraft, Si sa aiba si o versiune pentru Windows7. Dati-mi cel putin 3-4 jocuri si cele mai frumoase au funda. Si vreau sa fie shooter/actiune.

Răspuns Câştigător
| Niiiicu a răspuns:

Salut,far cry 3, battlefield bad company 2, battlefield 3, medal of honor wariorfighter, spec ops the line, sniper ghost warior 2/1

5 răspunsuri:
| teo_7965 a răspuns:

Ce treaba are warcraft cu genul shooter? asta e de strategie, incearca starcraft 2

| QuestionNr1 explică:

In fine, eu am spus si actiune si WarCraft intra si la actiune, alte jocuri? Va rog sa ziceti toate jocurile pe care le stiti.

| 2pac4life a răspuns:

Medal of Honor Allied Assault, Tom Clancys Splinter Cell 2002, 50 Cent bulletproof, Hitman Codename 47, Hitman Silent Assasin, Hitman Contracts, Hitman Blood Money, Hitman 5 Absolution, Max payne 2 si 3. Funda?

| QuestionNr1 explică:

Mersi, mai astept cateva raspunsuri si pe urma vedem.

| uzy0274 a răspuns:

Battlefield,Medal of Honor, Code of Honor, Max Payne, Sniper Ghost Warrior, Far Cry, Left4Dead2,The Walking Dead, Halo, ArmA, MIA Mission In Asia...etc sunt mai multe!