| Vidacu69 a întrebat:

Ce bonusuri sa pun pe itm la set de ninja [SUNT SURA]? Vreau sa fiu "invincibil" laughing. Ce sa pun in afara de pumnal/sageti/critica/pv, sunt 5 bonusuri... Ce sa mai pun pe al 5-lea bonus? Spuneti-mi pe armura,cercei,colier,scut,etc. Si as vrea sa imi spuneti care e mai bun, SURA pe am sau pe magie neagra? Raspundeti cei ce va pricepeti, multumesc...

Răspuns Câştigător
| DyonisX a răspuns:

Pai la arma Int/putere/crit/patrunzatoare/semiom
In rest la al 5-lea bonus ori patrunzatoare ori sansa de blocare ori sansa de a evita atacul cu sageti.
Armura: PV+valoarea atacului+pumnal+sageti, si sansa de a reflecta atacul corporal daca poti
Palarie: Semiom+regenerare PV+rezistenta magie+sansa de a evita sageti
Scut: Necunostinta+int+putere+semiom+sansa de a bloca atac corporal
Cercei: Pumnal+sageti+semiom si celalalte 2 ce vrei tu eu am pus sabie si 2 maini
Colier: PV+crit+regenerare PV+sageti+pumnal
Pantofi: PV+pumnal+crit+rezistenta sageti+sansa evita atac cu sageti

3 răspunsuri:
| DyonisX a răspuns:

Si am sau bm depinde cum iti place sa joci, dar daca alegi AM atunci poti sa scoti orice buff de pe inamic in dueluri, cu BM ai mai mult damage, tu alegi

| William a răspuns:

Anti saman dragon ( buffer)
ARMA: critica, patrunzatoare, sansa la otravire, int, semi-om. (pietre: anti saman, fatala si patrunzatoare)
ARMURA: PV, rezistenta magie, sansă de a reflecta atacul corporal, viteza farmecului, aparare evantai. (pietre: vitalitate, eschiva si grabei)
ARMURAtongueV, rezistenta magie, sansă de a reflecta atacul corporal, viteza farmecului, aparare clopot. (pietre: vitalitate, eschiva si grabei)
SCUT: int, semi-om, sansa de a reflecta atacul corporal, sansa de a bloca atacul corporal,
BRATARA: PV, semi-om, rezistenta magie, patrunzatoare.
COLIER: PV, critica, patrunzatoare, sansa la necunostinta, aparare clopot.
COLIER: PV, critica, patrunzatoare, sansa la necunostinta, aparare evantai.
PAPUCI: PV, critica, aparare evantai, aparare clopot, sansa la necunostinta
CERCEI: aparare evantai, aparare clopot, semi-om, viteza de miscare.
COIF: sansa de otravire, rezistenta magie, semi-om.

Anti saman vindecare (healer)

ARMA: critica, patrunzatoare, sansa la otravire, int, semi-om. (pietre: anti saman, fatala si patrunzatoare)
ARMURA: PV, rezistenta magie, rezistenta la foc, aparare fulger, aparare evantai. (pietre: vitalitate, eschiva si grabei)
ARMURA: PV, rezistenta magie, rezistenta la foc, aparare fulger, aparare clopot. (pietre: vitalitate, eschiva si grabei)
SCUT: int, semi-om, imun la necunostinta, sansa de a bloca atacul corporal.
BRATARA: PV, rezistenta fulger, rezistenta magie, patrunzatoare, semi-om.
COLIER: PV, sansa la necunostinta, critica, patrunzatoare, aparare clopot.
COLIER: PV, sansa la necunostinta, critica, patrunzatoare, aparare evantai.
PAPUCI: PV, critica, sansa la necunostinta, aparare clopot, aparare evantai.
CERCEI: aparare clopot, aparare evantai, semi-om.
COIF: sansa la otravire, semi-om, rezistenta fulger, rezistenta magie.

Anti ninja lama

ARMA: critica, patrunzatoare, sansa la otravire, int, semi-om. (pietre: anti ninja, fatala si patrunzatoare)
ARMURA: PV, sansa de a reflecta atacul corporal, aparare magie, aparare pumnal, viteza farmecului. (pietre: vitalitate, eschiva si grabei)
SCUT: semi-om, int, sansa de a reflecta atacul corporal, sansa de a bloca atacul corporal, imun la otravire.
BRATARA: PV, patrunzatoare, aparare magie, semi-om.
COLIER: PV, aparare pumnal, patrunzatoare, sansa la necunostinta, critica.
PAPUCI: PV, aparare pumnal, critica, sansa la necunostinta.
CERCEI: aparare pumnal, semi-om, rezistenta la otrava.
COIF: sansa de otravire, rezistenta la magie, semi-om.

Anti ninja arc

ARMA: critica, patrunzatoare, sansa la otravire, int, semi-om. (pietre: anti ninja, fatala si patrunzatoare)
ARMURA: PV, sansă de a reflecta atacul corporal, rezistenta la sageti, aparare magie. (pietre: vitalitate, eschiva si pitularii)
SCUT: imun la necunostinta, int, sansa de a reflecta atacul corporal, semi-om,
BRATARA: PV, patrunzatoare, aparare magie, semi-om, rezistenta la foc.
COLIER: PV, sansa la necunostinta, critica, patrunzatoare.
PAPUCI: PV, rezistenta la sageti, sansa de a evita atacul cu sageti, critica, sansa la necunostinta.
CERCEI: semi-om, rezistenta la otrava, viteza de miscare.
COIF: regenerare pv, sansa de a evita atacul cu sageti, rezistenta la magie, semi-om.

ANTI SURA BM
ARMA: critica, patrunzatoare, sansa de otravire, int, semi-om. (pietre: anti sura, fatala si patrunzatoare)
ARMURA: sabie, PV, rezistenta la foc, rezistenta la magie, sansa de a reflecta atacul corporal,. (pietre: vitalitate, eschiva si grabei)
SCUT: semi-om, int, sansa de a reflecta atacul corporal, sansa de a bloca atacul corporal,
BRATARA: semi-om, rezistenta la magie, rezistenta la foc, PV, sansa la lovituri patrunzatoare.
COLIER: aparare sabie, critica, patrunzatoare, PV, sansa la necunostinta.
PAPUCI: aparare sabie, critica, PV, sansa la necunostinta.
CERCEI: aparare sabie, semi-om.
COIF: sansa la otravire, rezistenta magie, rezistenta foc, semi-om.

Anti sura AM

ARMA: patrunzatoare, critica, int, semi-om,. (pietre: anti sura, fatala si patrunzatoare)
ARMURA: sabie, PV, rezistenta la magie, la foc, sansa de a reflecta atacul corporal (pietre: vitalitate, eschiva si grabei)
SCUT: semi-om, int, sansa de a reflecta atacul corporal, sansa de a bloca atacul corporal.
BRATARA: PV, semi-om, rezistenta la magie, rezistenta la foc, lovituri patrunzatoare.
COLIER: PV, aparare sabie, patrunzatoare, sansa la necunostinta, critica.
PAPUCI: PV, aparare sabie, critica, sansa la necunostinta
CERCEI: aparare sabie, semi-om
COIF: sansa la otravire, rezistenta magie, rezistenta foc, semi-om.

Anti war corp si mental

ARMA: critica, patrunzatoare, sansa la otravire, int, semi-om. (pietre: anti razboinic, fatala si patrunzatoare)
ARMURA: PV, sansa de a reflecta atacul corporal, aparare sabie, aparare doua maini, rezistenta la magie.(pietre: vitalitate, eschiva si grabei)
SCUT: int, imun la necunostinta, sansa de a bloca atacul corporal, sansa de a reflecta atacul corporal, semi-om
BRATARA: PV, patrunzatoare, aparare magie, semi-om.
COLIER: PV, critica, patrunzatoare, sabie, doua maini.
PAPUCI: PV, critica, sabie, doua maini, sansa la necunostinta.
CERCEI: aparare sabie, doua maini, semi-om
COIF: sansa de otravire, rezistenta magie, semi-om.
Sura BM este unul din cele mai bune caractere pentru duel, la fel ca si ninja arc. Sura AM este foarte bun impotriva razboinicilor si impotriva altor sura AM pentu ca anuleaza aura, corpul, iuresul, taisul, armura vrajita etc. Un war pe corp fara aura nu poate sa te bata asa ca daca joci pe un server cu multi razboinici sura AM e foarte bun. Sura BM e bun impotriva tuturor.

| Vidacu69 explică (pentru William):

Foarte mare raspunsul big grin Dar nu cel mai complex straight face.