| LastBlacker a întrebat:

ce credeti, e buna o Placa video Gainward nVidia GeForce 8400GS, 1024MB, GDDR3, HDMI, DVI, PCI-E dar pe 64 de biti, pentru jocuri gen cs si altele adica stiu ca 64 de biti sunt putini si nu prea se comporta frumos pentru jocurile din generatia asta, dar eu nu prea ma joc asa mult, adica ma mai si joc dar putin mai mult ma ocup cu cu altceva (filme, programe) cel putin din tot timpu pe care il petrec pe jocuri, pe calculator, 80% ma joc cs, deci pentru cs zic ca e buna... ca ala merge pe 32 de biti dar nu are rost sa o iau doar pentru cs va zic bugetul meu este 150 de roni, si m-am gandit la placa video de mai sus, ca e si ieftina, si e si bunicica pentru ce-mi trebuie mie ce ziceti se merita? puteti sa-mi recomandati voi placi vide pentru ce-mi trebuie mie si sfaturi accept orice (http://www.emag.ro/......18336-1466 >- pe asta as vrea s-o cumpar! )

Răspuns Câştigător
| VanHelsinG007 a răspuns:

Nu are rost.mai bine iei alta pe 128 biti.chiar daca dai cu 50lei mai mult.64 biti e putin si o sa intampini dificultati in jocuri

| LastBlacker explică (pentru VanHelsinG007):

Hmmm ma voi gandii si la asta... poti sa mai explici cum se comporta placa pe 64 de biti te rog? in jocuri...

| VanHelsinG007 a răspuns (pentru LastBlacker):

Merge.dar cu 10-15% mai putin decat una d 128

2 răspunsuri:
Întrebări similare