Este interesanta alegerea. Eu am si fifa 08 si sims 3. mie imi plac ambele. Daca vrei sa-ti iei sims 3 seasons ai nevoie de jocul original deoarece sims 3 seasons este doar un expansion. Eu zic sa-ti iei sims-ul deoarece nu o sa te plictisesti la fel de repede de el. Funda?
Salut. fifa 2009 iar dupa ce te plictisesti de el offline si nu ai cu cine juca online, delete si iei sims 3. dupa ce te plictisesti de sims 3 delete. iei un RPG si gata.
Nu pot sa specific in detaliu de ce fifa, de ce sims, fiecare are partea lui interactiva de gameplay, DAR ce au in comun e ca te plictisesti de amandoua dupa un anumit timp. Poate la sims 3 sa fie un play4ever,adica sa nu aiba un sfarsit de joc anume si sa poti juca free-room de exemplu. Dar te asigur ca te vei plictisii si asa.
Oscilez spre fifa deoarece sims 3 seasons este doar un expansion care nu ofera prea multe ( vara, toamna, iarna primavara, cateva obiecte si atat). + ca prin teorie, fifa este ifinit deci are un grad mult mai mare de rejucabilitate.
Obs - Un alt expanasion pentru sims ar merita mai mult decat fifa.
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: