Salut, placa video este destul de bunicică însă procesorul şi ramii sunt mai slabe, îţi recomand să-ţi cumperi nişte rami cu memoria totală aprox. 6 sau 8 GB.
Dacă se poate şi un procesor de 2.80 GHz, dar dacă nu îţi permiţi nu-i nimic. iată câteva jocuri care îţi vor merge :
Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Globall Offensive, Metin2 ( Metin2.ro, Metin2Eden, Metin2 Hammer, Metin2 Alaska, Metin2 Steel ) Need for speed Most Wanted, Need for speed Carbon, Need for Speed 2012, Warcraft III ( Frozen Throne ) Wizzard 101, Gta San Andreas poţi juca pe Samp, Gta Vice City, Gta România 2, Gta IV (4), League Of Legends, Euro Truck Simulator, BattleField 2 Armore Fury, Battlefield 2 Euro Force, Battlefield 2 Special Force, pe lângă astea din browser poţi juca Transformice sau Agar.io.
Sper că ţi-am fost de ajutor, fundiţă?!
Astea sunt niste jocurii medii pe care le am in minte : NFS Porsche 2000, Nfs Monst Wanted, NFS Carbon, Total Overdose, Gta (Vice City, Real 3, San Andreas ), Army Men Sarge's Heroes, Army Men: RTS, Euro Truck Simulator, Driving Simulator 2009 -> 2011, DELTA Force - 1, 2, EXTREME, C.S 1.6.
Calculatorulm tau e praf iti recomand sa ti iei unul nou sau sa te joci jocuri in browser gen agar.io
Wow,ai facut praf limba romana.
De ce as baga bani in pc, nu se merita.*** imi merge destul de bine am jucat gta 4 si mergea foarte bine, si la fel si cs go