Frate poti juca:
GTA IV (4)Episodes from liberty city sau Ballad of Gay Tony;
Goat Simulator;
Gta san andreas cu SNOWFpe zapada)sau cu misterix;
Gta chinatown wars;
Outlast 2 (e de groaza);
Gameboy Advance (un joc extra vechi)
Naruto Ultimate Fighter(alt joc ff vechi)
Si cam atat
Funda?
Dintr-un motiv sau altul din jocurile astea nu mi-a placut decat unul, mia mai raspuns mai demult cineva cu jocurile astea. le-am incercat si nu mi-au placut. outlast DLC Wistleblower m-a ingrozit ca am niste cati bune si o placa de sunet Asus xonar DS ( primita cadou ca nu imi permiteam asa ceva ), am avut primvilegiul sa folosesc televizorul pe post de monitor doar din curiozitatea de a afla cat poate duce placa asta video ( 30 - 40 FPS @ 1080p a reusit ) si practic ma ingrozit!
Si daca imi puteti spune cat ar valora sistemul meu daca adaugati o sursa de 500W reali si un monitor AOC 1619swa ( nu am idee cati inch are ) si bineinteles mouse si tastatura
Care sursa de 500W reali. Cand afirmi 500w reali e clar ca trebuie sa ai o eficienta de 90%+. Pai o sursa de aia e de la 400-500 lei in sus...
Dupa cum bine stii am avut o rabla de 450W care avea atat doar pe hartie si daca nu ai mai intrat pe mess de 3< luni nu ti-am zis. mi-am cumparat alta sursa de la azerty, are cetrificat gold si cateva protectii. monitorul am aflat ca are 16". tu la ce valoare ai estima calculatorul meu?
Noroc de sursa si de placa video in cazul asta, ca mai ridica pretul. Ca in rest e cam vai vai...