Depinde de rezolutie, daca jocul e optimizat bine merge si pe high fara probleme. Am jucat pe GT 630 cu 1 GB DDR5 si G3220 War Thunder la High in 1440X900, merge ca uns.
Da depinde ..Eu ziceam in general! Ca sa nu fie dezamagit cand intra in Black flag si nu il ruleaza ca e prost optimizat
Nu stiu de BF, dar e prostia aia de joc de pe Steam de l-au facut moca mai recent... APB Reloaded, a trebuit sa caut cum se cheama, ca nu merita nici sa tin minte numele. Porcaria aia ordinara imi mergea in hopuri cind aveam X2 4000+ si HD 4770/512 MB si 2 GB ram, mergea si cu i3 2120 si 8 GB ram si aceeasi placa video tot in suturi, iar acuma cu i3 2120, tot 8 GB ram si GTX 750 Ti cu 2 GB video nu m-ar mira sa mai faca nazuri, chiar daca restul merg snur cu tot impins la maxim (discutam de 1280X1024 aici, sa nu dea impresia ca vorbesc povesti).
Hmm...APB reloaded e un joc OK, dar iti trebuie un procesor foarte bun sa-l rulezi de la i 5 in sus
... deci e optimizat cu picioarele. E mizerabil ca gameplay. Am incercat sa ma apuc de el de vreo trei ori dar nu am rezistat.
Depinde de rezolutie, daca jocul e optimizat bine merge si pe high fara probleme. Am jucat pe GT 630 cu 1 GB DDR5 si G3220 War Thunder la High in 1440X900, merge ca uns.