| xBesTLifeX a întrebat:

Ce jocuri stiti pentru pc mai slab, dar jocuri care sa mearga! Dau Funda.

Windows 7 Ultimate
CPU: Dual Core T2400 1.8GHz, 32-bit
RAM: 1.5Gb
GPU: Intel(R) 945 Express Chipset Family >-- 256Mb

Va dau si modelul PC-ului: Dell Latitude D620 (Laptop)

14 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Cu nici macar 2 GB de ram si W7 sa zici mersi daca iti merg jocurile de pe FB si alea care vin cu Windowsu'...

| xBesTLifeX explică (pentru KodrutZ):

laughing) Merg jocuri gen: FIFA 11, GTA SA, NFS World, Mt2, ETS, CS, da na, ce ii 15.Gb de ram si ge is 2, nu ii cine stie ce diferenta

| lowlyy a răspuns (pentru xBesTLifeX):

Degeaba ai 15 gb de ram, daca procesorul tau e varza si placa video mai rea.

| xBesTLifeX explică (pentru lowlyy):

Ba baiete, te rog eu, pentru binele tau, du-te si tu sa iti faci ochelari ca se pare ca nu vezi bine, nu am zis ca am 15Gb RAM ca deja ar trebui sa fiu prea tare ca sa am atat, am zis ca am 1.5, hai sa zic pe litere sa nu te incurci iar: UNU VIRGULA CINCI Gb RAM

| CAMIOANIEEE a răspuns:

Http://www.systemrequirementslab.com/cyri.Este un site în care pui jocul tău și vezi dacă-ți merge sau nu. Specificațiile pc tău se detectează automat.Ai nevoie de Java pentru asta.

| xBesTLifeX explică (pentru CAMIOANIEEE):

Nu merge linkul--> Error 404

| KodrutZ a răspuns (pentru xBesTLifeX):

Da' nu te duce capul sa stergi. Este din linkul ala? In alta ordine de idei, ai nevoie de minim 4 GB in W7 ca sa poti zice ca joci ceva. Ca te chinui cu alea cu care ai zis tu, e alta poveste. Nu se cheama ca te joci. Te chinui.

Ca sa intelegi si tu mai bine, nu ma chinui sa ma joc, merg foarte bine jocurile da na...la cata cultura ti-o dat mama ta ma indoiesc sa intelegi si tu ceva...

Sigur draga, Farmville merge superb pe sistemul tau, nu ma indoiesc. In rest, ciocul mic. Cind eu faceam primul overclock, taica-tu se incalta cu fesul.

In mortii ma-tii, vezi cum vorbesti ca eu nu am zis nimic de handicapatu de tactu si de mama ta care o vad toata ziua pe centura, ti-ai facut cont pe TPU, ce sa zic, iti dau un sfat: taie-ti netul ca si asa il ai degeaba

Despre morti, numai de bine. Multumesc foarte mult pentru sfat, insa nu prea se poate asa ceva. Nu de alta, dar trebuie' sa imi hranesc familia si eu cumva.

| lowlyy a răspuns:

Toate jocurile mai vechi de 2006.

| xBesTLifeX explică (pentru lowlyy):

Merg si jocuri mai noi, am FIFA 11 si merge perfect