Dacă la profilul lor nu apare "Adaugă prieten", atunci nu aveți prieteni comuni. De multe ori, persoana respectivă optează să primească cereri de prietenie, doar de la prietenii prietenilor.
Mai există și a doua variantă. Are setată opțiunea "Follow". În acest caz, cererile de prietenie (cărora nu le dă accept, dar nici delete) rămân și se adaugă la nr. de prieteni, aflați în listă.
Ex.
1500 (prieteni) + 3500 (cereri de prietenie, în staționare)= 5000 de prieteni, deci a atins numărul limită.
Aceștia nu mai pot primi cereri de prietenie, până nu dă accept/delete câtorva din ele.
PS. Nu le prea place să dea accept, fiindcă numărul cererilor de prietenie 'în așteptare', se adaugă la nr urmăritorilor. Acest lucru le satisface orgoliul, fiindcă se pot 'lăuda' că au mulți urmăritori.
Cu Mark Zuckerberg e altceva. La cât e de vestit, nu mă mir că a atins nr limită de prieteni.
Pai fondatorul Facebook-ului normal ca si-a facut sa nu-i mai ceara prietenia nimeni Dar normal o asa setare NU exista! Arata-mi si mie un alt cont caruia nu-i poti cere prietenia? Celalalt link cu Ioana Pacurar NU e asa, ii poti cere prietenia! Apoi cunosc setarile Facebook-ului foarte bine, n-am la ce sa ma uit
Bogdane0069 întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: