| paulwalkerfan a întrebat:

Ce volan credeti ca ar trebui sa-mi iau un Logitech momo racing la mana doua dar a fost folosit de 2 ori ( e ca nou ) sau un ACME RS?

Răspuns Câştigător
| EnvyU a răspuns:

Esti diliu? lol nici nu sufera comparatie, ACME? WHAT THE F IS ACME? Logitech evident, am si eu un logitec tot momo si este excelent, nu se invarte 360 de grade, are undeva la 270, dar este excelent, are un feel superb la mana, pedalele sunt foarte misto, sunt grele la apasat asa cum e normal si in plus este mult mai compatibil cu multe jocuri. Eu am dat 150 lei pe al meu tot mana a doua luat anul trecut si m-am jucat toate nfsurile, city car driving, si se joaca chiar super bine daca ti-l setezi nitel din joc.

| paulwalkerfan explică (pentru EnvyU):

Mersi eu am gasit la 200 de ron dar nu mai are cd de insalare sad ce fac? Il iau?

| EnvyU a răspuns (pentru paulwalkerfan):

Daca nu poti sa negociezi cu tipul deloc deloc eu iti sugerez sa il iei, volanul asta la vremea lui era scump rau pentru ca este de calitate, si stai linistit ca nu ai nevoie de cd, doar tragi de pe net de la Logitech driver si iti merge pe orice windows. Apropo, sa stii ca daca gasesti Logitech driving force gt pe la pretul asta ar fi tare sa il iei, dar nu prea cred. Oricum negociaza putin cu pretul, daca se poate, un 180 asa pentru ca e din 2006 sau ceva de genu big grin Sau zici ca ai vazut si la 150 in alte parti, sau dai 200 daca nu te pricepi la negocieri, eu unul nu ma pricep si dau pretul care il cere daca nu e prea umflat laughing

4 răspunsuri:
| paulwalkerfan explică:

Se comporta bine la euro truck simulator 2? Simulează bîne? Sau La jocurile cu masini gen dirt, city car driving?

| EnvyU a răspuns (pentru paulwalkerfan):

Euro truck am jucat nitel cu el, pentru ca nu imi place cum se misca camionu la viteza mare, si in city car driving este excelent, dar trebuie sa umbli la setari nitel si sa iti gasesti o zona care iti place, oricum simuleaza foooarte bine jocurile, deci chiar zici ca ai volan adevarat, eu m-am jucat foarte mult city car driving si imi place la nebunie, am pus-o si pe gagicamea sa se joace chiar daca nu s-a jucat vreodata si la inceput ii era greu sa se obisnuiasca, e putin cam sensibil volanu in jocu ala, trebuie sa umbli la setari, dupa 5-10 minute de joc nu mai vroia sa se opreasca, ii placea prea mult si imi zicea ca simuleaza bine condusul unei masini reale. la dirt nu am putut juca cu volan, dirt 3, aluneca foarte mult masina si este foarte greu de redresat cu volanu, in schimb alte jocuri gen nfs, se comporta super, si o sa vezi cum tremura si se zgaltaie si se bate cu tine volanul cand intrii pe pietris sau intrii in zid sau etc, are feedback foarte bun.