Nu mulțumesc
Nu mai veni cu milogeala pe TPU, fa-ti un cont de SA:MP si intra in politie. In viata nu iti da nimeni nimic de-a gata. Poate doar daca ai un handicap si nici atunci.
Eu am zis doar dacă vă lăsați atâta tot!
Am facut aplicatii in toate departamentele si nu m-au acceptat.Ai fost atent la intrebare? Daca aveti de gand sa va lasati de joc. Data viitoare fii atent la intrebari
Am fost atent dar tot milogeala e. Nu stii sa faci aplicatii d-aia nu te accepta. Eu prima aplicatie pe care am facut-o a fost acceptata.
Știu că minți.Acum s-au închis aplicatiile in toate departamentele acum. Daca nu dai contul taaaci!
Nu am aplicat acum. Am aplicat acum 3-4 luni si am fost acceptat, intre timp m-am lasat. Nu mai vorbi in necunostinta de cauza.
Nu vrei sa dai contul taci din gura!
Tu veniși primul! Frate daca nu dai cont de samp marș de aici! Nu sunt mă-ta așa că taci tu copil prost!
Du-te ba cerseror jegos, cu copii ca tine care cersesc de la 12 ani se face tara ce ****. Mai bine te-ai impusca, ai salva planeta. Fa-ti singur cont si cresteti-l nesimtitule.
I-am cerut un cont unui băiat care e lider in poliție și mi l-a dat! Yeeeeey!
Te-a vazut milog si i s-a facut mila de tine.
E bine sa fi milog
Sa vedem cat o sa mearga cu miloaga.
Foarte mult!
O sa mearga miloaga pentru totdeauna doar ca de la un moment dat vei primi **** si suturi in fund.
N-ai de unde stii!
SmooKerS întreabă: