PVM hard- ti-as recomanda Metin2 Rival:
cred ca este cel mau sofisticat metin din aceasta categorie: lv 1-105, rate 200%... www.metin2rival.ro
PVM UltraFun- Mt2 Mondial este recomandarea mea: o groza de evolutii, playeri draguti, mape si iteme noi, rate 1000% www.mondialmt2.com
PVP: Cat despre aceasta categorie, Hammer Metin2 va fi cel mai bun pentru mine mereu: foarte multe iteme noi( le gasesti la magazinul general ) multi bani de la inceput, este facut pentru dueluri si bonusuri
Enjoy, sper ca te-am ajutat, funda te rooog? :o3
O să-ţi dau ţie funda deoarece mi s-a părut cel mai bun răspuns, şi la recomandarea ta chiar le voi încerca. Mulţumesc anticipat!
Merci,sper ca iti vor placea metinele!
Uite aici cele mai frumoase servere, descriere tot. Doar iti faci cont si fata
4metin.ro ---> Aici sunt mai multe servere. cam peste 2000
I-a sa iti fac eu un top dupa cum sunt ele jucate!
1.Metin2Gx(seravr roman iteme noi)
2.Metin2Earth(servar romanescd iteme noi
3.Meitn2Tim(tot servar roamnesc (aici nu stiu daca re iteme noi.)
4.Metin2Steel(tot ro)
5.Metin2united(seravr romanesc iteme noi)
6. Empiremt2(sv spanol parca iteme noi)
7.Mondialmt2(parca tot spaniol iteme noi aici iteme se pot upgrada pana la +19)
cam astea...
Empire a fost server italian si acum e inchis)))
Nu am zis la sigur ca e spaniol am zis parca. ca nu mai stiu
stiu ca am jucat pe el
acu ca e inchis n-am de unde sa stiu am facut un top din ce am jucat eu pan acu si mi-a placut
n-am mai probat sa vad dac e on
Ma rog, pentru cultura ta in metin tine minte si ca united e englez si mondial francez)))
Poate ca sunt cum zici tu dar sunt traduse cum am zis eu
Pai... ar fi Metin2Steel-Lvl max 250 regate:3 multe arme si armuri noi serverul este foarte frumos si sunt event-uri in fiecare zi. Metin2Energy Nu sunt foarte multi playeri membri staff destul de prietenosi. Cam astea mi se par cam cele mai frumoase servere.
Sal poti incerca Metin2 TIM.
Este un server privat cu levele 1-99.
Poti dona, sunt sigili, elixire din partea mea e destul de bun.