1.Skyrim
2. Minecraft
3.Need For Speed Most Wanted
4.Need For Speed Carbon
5.Need For Speed Pro Street
6.Bioshock 1 Si 2
7.Payday The Heist
8. Kane And Lynch
9.Blur
10.Test Driver Unlimited
11.Resident Evil 4
12.Resident Evil 5
13.Resident Evil Revelation
14.Resident Evil Operation Racoon City
15.Gta 3
16.Gta Vice City
17.Gta San Andreas
18.Gta 4
19.One Piece Pirate Warrior 3
20.Sniper Elite V2
21.Call Of Duty 4 Modern Warfare
22.Call Of Duty 5 Modern Warfare 2
23.Call Of Duty 6 Modern Warfare 3
24.Call Of Duty Black Ops
25.Call Of Duty Black Ops 2
26.Medal Of Honor 2010
27.Naruto Storm 3
28.The God Father 1 Si 2
29.Need For Speed Shift
30.Mafia 1 Si 2
De Placa Video Este Vorba Ce placa Are La Procesor Este 2. 0Ghz
Tu esti prost dea binelea...
Nu Sunt Prost Stiu Orice Despre Jocuri Cerinte De Sistem Despre Placi Video Procesoare Memorie Ram Eu Joc Resident Evil 6 Cu 7 Fps Si este Tare Jocul http://www.game-debate.com/....../index.php Eu Am Un Laptop De 6 Ani Procesor Intel Dual Core T4500 2.30Ghz Ram 2Gb Placa Video Gma 4500 64Mb Stiu Sa Instalez Windows Gratis Si Adroid Pe Telefon Daca Nu Ieram EU Prieteni Mei Trebuia Sa Plateaca 50 Lei Sa INtaleze Windows Nu Sunt Prost Ca Idioti De Pe TPU De Exemplu:Cum Fac Sa Mearga Jocul Altu Zice Cum Instalez Windowsul Ca Se Blocheaza
Aha, scuze acum mi-am dat seama ca nu esti prost, esti doar un copil care se lauda Oricum pentru un copil trebuie sa recunosc ca te descurci destul de bine dupa cate ai zis, DAR iar o mica greseala : Joci R.E. 6 cu 7 Fps? Ai vrut sa zici poate 70 fps! Cu 7 fps NU merge jocul! iar acel laptop e printre cele mai naspa la jocuri, bine stiu ca nu e vina ta ca doar nu muncesti ca sa-ti cumperi ceva mai bun dar am zis-o ca sa stii sa nu te mai lauzi Vrei un laptop bun pentru jocuri? Cumpara un ASUS ROG! Aia DA laptop cu care te poti lauda, dar si cu asta numai printre prietenii tai ca necunoscutii nu dau 2 bani pe laudele tale Bafta in continuare!
Nu Ma Laud Am 17 Ani Sigur Ca 7 fps Merge Excrem De Greu Lam Sters Jocul Si AM Instalat Resident Evil Revelation Merge Mai Bine 10-20 Fps Si Sunt Unul Dintre Hakeri adica Stiu Parola pppoe La Router SI AM Descarcat De Pe Site Cu Survey Fara Telefon Prin Pasi Simpli Cu Nume Fals Si Numar De Telefon Fals?
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: