| MrrAdYiTzzA a întrebat:

cine imi spune cele mai multe jocuri (2. 80GHz si 496-500 RAM) sa fie ceva in genul max payne 1, 2; Hitman 2.3 sa se vada
FUNDA

Răspuns Câştigător
| Andrei7520152 a răspuns:

Pai max payne si hitman 3 merg pe placi diferite. Max payne 1 merge si pe o placa video de 16mb dar hitman 3 merge doar pe 32mb sau mai mult. e mai complicat :-/ incearca:

FPS : Quake 2/3, Doom 3, Half Life 1/ Half Life Opposing Force (expansion), Half life 2, Unreal 2, Unreal Tournament (UT99), Unreal Tournament 2003, No One Lives Forever 1/2, Serious Sam 1/2, Postal 2, Aliens vs Predator 2, Blood 2, GTA 3/Vice City/San Andreas, Cstrike 1.6, Call of Duty 1/2, Call of Duty 1 United Offensive (expansion), Medal of Honor Allied Assault, Medal of Honor Pacific Assault, Delta Force Black Hawk Down, Farcry 1, Operation Flashpoint Cold War Crisis (simulator militar)

horror: Silent Hill 2/3/4, Resident Evil 3/4, Clive Barker's Undying, Condemned Criminal Origins, Alone in the Dark 4 New Nightmare, Doom 3, Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth, The House of the Dead 2/3

Stealth - Thief 2, Thief Deadly Shadows, Splinter Cell 1/2, Hitman 1/2/3, Sniper Elite, Hitman Blood Money

Racing: Flatout 1/2, NFS underground 2/Carbon/Most Wanted, NFS 5 Porsche, Bus Simulator, Juiced, Street Race Syndicate, Crashday

se pot gasi cateva aici.
www.gameswin.biz (ca de ex Half-life 1, quake 2 si 3, max payne, age of wonders, age of empires 2, house of the dead 2, diablo 1 si 2, blood 2, desperados, commandos, worms 2, carmageddon, resident evil 3, delta force 3, simcity 3000, zoo tycoon etc). scrie la 'search' numele jocului in dreapta. Se poate sa nu-ti mearga unele jocuri mai noi (doom 3, flatout 2, crashday, GTA San Andreas sau Pacific Assault s-ar putea sa nu-ti mearga deloc pentru ca nu stiu de cat ti'e placa video. dar poate ai noroc

6 răspunsuri:

512 Mb ram. Placa video conteaza foarte mult. de cata memorie ti'e placa video? asa iti pot face o lista de jocuri care siguri iti vor rula

Am facut destul. te descurci tu :/

| MrrAdYiTzzA explică:

Pai la max payne ce placa trebuie? la hitman?

| MrrAdYiTzzA explică:

Dar call of duty merge la placa video aia de 32mb sau 16mb?

| MrrAdYiTzzA explică:

hitman blood money? sa mearga ai vazut vreun video cu el sti cum de vede merge la placa video la GHz?

| MrrAdYiTzzA explică:

A si inca ceva daca imi dai si site-urile sa le descarc mai dau o funda