| GamerVlad a întrebat:

cine imi spune si mie niste jocuri gen BioShock (adica FPS si cu puteri), nu neaparat shooter dar sa fie First Person si sa ai puteri, sau gen Dishonored (care nu imi merge sad )
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| newboy a răspuns:

Gata acuma stiu
Bionic Commando

37 răspunsuri:
| GamerVlad explică (pentru newboy):

Apropo nu conteaza pre mult ce directx am ci de placa video a mea care suporta shader model 2.0 si nu 3.0.

| newboy a răspuns:

Ok in primul rand iti merge perfect prototype dar daca nu l-ai luat de pe steam e mare problema, steam-ul iti instaleaza directx tot si daca tu crezi ca eu sunt tampit atunci linkul de la system req:
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=442&game=Prototype

Stii ca placa mea video foloseste DirectX 9.0 si nu 9.0c iar pe Game-Debate scrie doar versiunea initiala nu cea adevarata si daca vrei iti explic cu DirectX.
Pentru placile cu shader model 1.1 - DirectX 8.0
Pentru placile cu shader model 2.0 - DirectX 9.0
Pentru placile cu shader model 3.0 - DirectX 9.0c (la care game-debate nu specifica 9.0c ci doar 9.0 iar la sys req de la cd cu prototype scrie clar DirectX 9.0c)
Pentru placile cu shader model 4.0 - DirectX 10
Pentru placile cu shader model 5.0 - DirectX11

Asa ca eu stiu ce ruleaza pe PC-ul meu si ce nu.

| newboy a răspuns (pentru GamerVlad):

Da stiam doar ca m-am incurcat asa ca nu mai stiu nici un joc mam straduit cat am putut, daca aflu un joc cu puteri pentru placa ta iti spun bye!

Deci jocul asta e super dar nu-mi merge crying dar pana la urma esti singurul care ai raspuns la intrebarea mea deci ai funda si daca iti mai amintesti cate un joc poti sa il spui aici.

Acum sincer sa fiu daca scorul maxim e de 5 stele n-ai un procesor de 4 stele ci unul de 2-3 stele.

| click007 a răspuns:

Bioshock.b 2 si b infinitelaughing