1)Sa zicem ca ai un sv pe care te joci mereu.Ai intrat odata pe el si ai scris /register qwerty qwerty. Dupa aia iti faci o casa (sa zicem) si iesi de pe sv.A doua zi intrii pe sv CU ACELASI NUME, REPET ACELASI NUME si scrii in chat /login qwerty. Deci cand intrii pe un sv CU ACELASI NUME, NU SCRII /REGISTER, SCRII /LOGIN, IAR APOI SCRII O SINGURA DATA PAROLA.Register scrii cand intrii prima data pe sv.A doua oara scrii /login (parola) si trebuie sa mearga.
2)Ca sa iti iei skin (cel mai simplu e sa iei un nume din linkul-ul de mai jos si sa ti-l treci la numele jucatorului)
Linkul:http://mcskinsearch.com/browse
Chiar de acolo am incercat... am intratpe sv unde joc mereu si imi zice asa: You have Exeded the max number of Regitration for your Account.
Cu cate nume te joci pe sv ala?
Cu cate nume te joci pe sv ala? Adica ai 2, 3 nume cu care te joci pe sv ala?
Cu un nume si mi-am ales un skin am pus numele...
De cate ori ai scris register cand intrai pe sv?
Cand am intrat prima data am scris register dupa login
Cand ai scris login de cate ori ai scris parola?
Ai id de mess? Id meu: toysw@yahoo.com
De o data
Adauga-ma ID: toysw@yahoo.com, poate ma ajuti cu teamwiever
Si cand intrii pe sv ala scrii doar login nu?
Da
Pai si tu ai zis: Cand intru' in serverul minecraft imi cere /register password ConfirmPassword... eu scriu de ex: /register qwerty qwerty... Tot nu imi da voie. Pai register scrii cand ai intrat prima data cand intrii a doua oara pe sv nu mai scrii register scrii login (parola)
Da, deci eu am ales skin-ul acesta http://mcskinsearch.com/skin/BreakStep1O1
Si cand intru' in minecraft cu numele lui scrie register? sau login? am scris o data login tot nu imi da voie...
Aaaaaaa pai ai un nou nume.Cu numele nou trebuie sa scrii din nou /register (parola) (parola). Dupa ce ai intrat a doua oara pe sv cu numele cu skin abia atunci poti sa scrii /login (parola) Incearca si vezi daca merge.
Am scris /register qazwx qazwx si imi zice asa: You have Exeded the max number of Regitration for your Account.
Inainte sa iti iei skinul jucai cu alt nume pe sv?
Da inainte de a lua skinul jucam cu alt nume.
Asta e problema.Ai doua conturi pe acelasi sv si poate sv permite doar un cont.
Tu pe ce sv joci?
Eu nu ma joc multiplayer + ca nu prea mai ma joc pe minecraft. Ce minecraft ai? Daca imi zici minecraftu iti dau o lista cu sv pe care poti sa te joci.
Joc minecraft 1.7.2
Vrei sa iti dau sv?
Da daca vrei si un skin din ala fain cu casti
188.212.100.155
193.226.3.206
93.114.82.88
193.84.64.193
193.84.64.164
Nu am gasit skin de minecraft cu casti dar stiu 2 skinuri cu nume care s-ar putea sa-ti placa:7amany__kwt si TunaScaper
Daca iti merge imi dai si mie funda la primul raspuns plz.
Ok. Ms mult
Primesti FUNDA!
Cu placere.