| DavidMihail a întrebat:

Cine ma ajuta si pe mine? As vrea sa fac un server de minecraft sau daca poate sa imi faca cineva fara ip ca ip-ul il pun eu.As vrea sa fie exact ca pe singleplayer pe lumea Implicit cu toate baiemurile,fara comenzi etc, mod-ul survival(supravietuire) pe Easy(Usor) si doar 3 playeri anume:eu, fratele meu si un prieten. Ceva gen un server special.Lasa-ti-mi id-ul de mess intr-un mesaj cei care ma pot ajuta.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| GaleataDeChiftele a răspuns:

Instructiuni: Programe necesare- Hamachi; Minecraft-server.exe.1)Start Hamachi\Create a network ex.network123 parola 123(la alegerea ta).2)Start Minecraft-server.exe(pune-l intr-un folder de preferat pentru ca o sa-si genereze niste fisiere)3)Dupa ce in consola creata de minecraft-server.exe apare Done intrii in server.txt parca in orice caz sa fie.txt.O sa gaseti acolo niste date.Te intereseaza doar online-mode si ip.Bagi la online-mode false si la IP copiezi IP-ul care iti apare in reteaua creata de pe hamachi(ex ip tau)4)Restart server, restart hamachi.5)Rulezi minecraft si la multiplayer introduci ip-ul bagat pe server dupa care oricare alt jucator cu care vrei sa joci va introduce de asemenea ip-ul tau in direct ip la multiplayer. Enjoy!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri: