| alexsneks22 a întrebat:

Cum aflu ce slot am la placa video, fara sa desfac carcasa?

Am scris DXDIAG la run, si am gasit astea https://postimg.cc/ft1d5PV3

Care e denumirea slotului meu de la placa video?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| bogdan324 a răspuns:

Tu ai placa video integrata in placa de baza.
Totusi, ai si slot PCI-E Express x16, adica slotul pentru montarea unei placi video dedicate.
Da, poti pune o placa video dedicata dar trebuie sa verifici si sursa si sa nu pui o placa video prea puternica fiindca cel mai probabil ai un core 2 duo sau core 2 quad care este deja depasit.

| Tudy000 a răspuns (pentru bogdan324):

Si pe langa asta sa nu faca nici bottleneck, procesorul e destul de slab, el poate sa aiba sursa de 1000 de wati

| bogdan324 a răspuns (pentru Tudy000):

Pana si o placa gen 750 ti sau r7 360 intra in bottleneck la ce are el daca jocul respectiv pune mai multa presiune pe procesor.
I-am montat unui prieten un r7 360 pe un pc cu core 2 quad q8200 si in jocuri gen gta 5 si avea undeva la 30-40fps-uri cu drop-uri pe la 20 indiferent de setari, a bagat aproape cele mai mai setari macar sa utilizeze mai mult din placa video ca fps-urile oricum nu cresteau. Dupa a facut upgrade la toata platforma si a luat un i5 6600k, diferenta era mai mare decat ma asteptam.80-90 de fps-uri pe setari ridicate si rezolutie 720p, mergea impecabil, fara niciun drop sau microstutter.
Daca are cel putin un core 2 quad, vrea jocuri mai vechi dar decente si se multumeste cu fps-uri in limita jucabilitatii atunci poate sa isi face upgrade, totusi la cat de ieftine is piesele sh acum, nu prea mai are sens sa faca asta.
Din pacate jocurile gen facute de ubisoft au niste cerinte anormal de mari pe partea de procesor din cauza drm-ului, deci depinde si ce vrea el sa joace.

| Tudy000 a răspuns (pentru bogdan324):

Sa sti ca am observat niste chestii funny, AC origins ii da in cap la 8700k al meu, la ultra 2K, forza horizon 4 are treaba cu placa video iar shadow of the tomb rider papa 6 gb de rami laughing si cpu si gpu dorm, gen 6-7% cpu si vreo 12-16 gpu pe aceleasi setari, ultra 2k

| bogdan324 a răspuns (pentru Tudy000):

Pf,Forza Horizon 4 e zefir pe langa ac origins, merge spirt pe 1060-ul meu pe ultra in 1080p sau 2k high-very high in timp ce procesorul doarme.
Insa ac origins imi pune in genunchi 5820k-ul meu, nu e un 8700k insa e tot un monstru cu 6 nuclee si 12 thread-uri, nu vreau sa stiu cum e pe i5-uri.

| alexsneks22 explică (pentru bogdan324):

Multumesc pentru ajutor, nu am asteptari mari, dar ce ma intelereaza pe mine cel mai mult sa joc pc-ul asta e OutLast 1 happy Sper ca pot juca dupa ce schimb placa video.

5 răspunsuri: