| snake2015 a întrebat:

Cum as putea pune o mapa facuta de mine la minecraft pentru ca prieteni mei sa o instaleze in calculatorul lor?

Răspuns Câştigător
| bradutuI99 a răspuns:

Foarte simplu, intri în appdata->. minecraft-> și acolo e un folder numit maps sau ceva de genul, intri în el și cauți mapa dorită.o copii, i-o dai unui prieten care, (daca vrea sa joace pe ea va trebui să ai bă aceeasi versiune de minecraft pe care e făcută mapa).El va băga mapa dată de tine in folderul maps și poate juca...
Baftă!

2 răspunsuri:
| TiberiuFasole a răspuns:

Simplu. Am vazut de la Ariton un raspuns, dar nu e prea exact.
Intrii in folderul tau de minecraft( %appdata%)
Deci, scrii %appdata% pe bara unui folder normal, cred ca stii si tu cum sa intrii in folderul tau de minecraft, dar iti zic si eu, deci %appdata%->. minecraft
Acolo e folderul de mc. Intrii in el. Acolo e un folder "saves", iei mapa care o vrei( aici e o problema, daca ai dat un nume de la inceput hartii, va fi usor, follderul se numeste la fel ca si harta, daca nu, trebuie sa scoti cate un folder pana ramai fara mapa, ca sa aflii care e folderul de la harta) si dupa nu intrii in el, dar dai click dreapta pe el. Dupa ar trebui sa iti dea un "tabel" nu chiar tabel, cum e normal cand apesi click dreapta pe orice. Asa deci apesi "Add to archive" si dupa se va face o arhiva( nu folder, sunt mai multe carti mov, aia e o arhiva) si dupa o dai pe skype. Cum? Ei bine tii apasat pe ea dupa intrii in skype si o dai in chat. Funda? M-am chinuit sa scriu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numeste harta.