Cum pot face un player să nu mai fie supărat pe mine? Recunosc, am greșit punându-i foarte multe întrebări. Nu l-am jignit deloc. Zilele trecute mi-am făcut un alt cont și mi-am cerut iertare dar el nici nu a mai vrut să audă de mine (pe contul principal m-a pus pe mute). Am mai enervat încă 2 playeri cu întrebări, dar ei m-au iertat ușor. Chiar vreau să vorbesc cu omul ăsta. Ce ați face în situația mea?
PS: La un moment dat încerca să mă ajute cu orientarea în joc, dar eu sunt foarte prost când vine vorba de astfel de lucruri, așa că l-am făcut să creadă că îmi bat joc de el. De atunci uneori se purta cu mine ca și când aș fi retardat (îmi vorbea ca unui copil mic), dar în principiu nu avea această problemă.
PPS: îmi amintesc că i-am pus aceași întrebare de 3 ori, asta pentru că în joc sunt multe lucruri de învățat și uitam unele răspunsuri.
De fapt totul s-a stricat atunci când i-am spus că un prieten (pe care el era supărat) folosește un program de hacking și mi-a pus în cont un item cu ajutorul acelei aplicații. A zis că nu mai vrea să aibă de a face cu hackurile noastre și să îi dăm pace.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Dupa cum vad, tu nu esti constient ca intrebarile tale jignesc si supara foarte mult.
Sincer, daca ai fii in grupul nostru, te-am bloca definitiv, sau te-am raporta adminului, ca sa te blocheze, pentru ca nu-i normal sa faci asa nimanui.
Ce as face in locul tau?
Daca ai bun simt, te retragi si-ti inveti lectia, sa nu mai deranjezi pe nimeni, cu nici un fel de intrebari.
Ceilalti sunt acolos a joace, nu sa-ti explice tie reguli sau ce sa faci, fiindca nu-i normal.
Ori te conformezi si joci fara sa mai pui intrebari, ori nu mai juca acel joc, daca esti incapabil sa-i intelegi regulile.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.216.218.197) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro