| Catalin_Vasile_1995 a întrebat:

Cum pot juca minecraft cu o placa video extrem de mica de 16 Mb?

Răspuns Câştigător
| casher a răspuns:

Poti sa Downloadezi si cu placa video mica! Scrie pe Google : MinecraftSP / Minecraft Launcher by anjocaido! il downloadezi! dar iti trebuie java 7 update 10 il downloadezi si pasta si apoi iti merge! dar se mai blocheaza dar dai si tu la laguage adica la meniul jocului e o ( planeta noastra) apesi pe ea iti alegi limba in romana si apoi dai la optiuni si apoi la optiuni video! dai pe fast sau pe fiteza (fast daca e in engleza!) voala si gata ti l-ai castigat!

| GasBoy a răspuns (pentru casher):

Poti da un lick te roog?

13 răspunsuri:
| GMVBOSS a răspuns:

Ai putea folosi un soft, 3DAnalyse, insa o sa-ti mearga ca si cum ai incerca sa joci *un joc cu cerinte mari* pe un procesor de 4, 7 Mhz XD. Totusi,daca nu e integrata, s-ar putea sa ai T&L(Transform and Lighting), si poate o sa-ti mearga. Oricum, iti recomand sa dai la setari varianta pentru viteza, nu pentru aspect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai exista asa placi video? :O.
Sincer de ce sa te complici cu asa o placa? una bunicica nu costa mai mult de 550 RON maxim ( de 1GB VRAM dar pe 128biti)
Ex : HD 7770 (la 520-530 RON daca-mi amintesc bine).

| Catalin_Vasile_1995 explică (pentru anonim_4396):

Mi s-a ars cea de 256 man de aceea o am pe asta

| anonim_4396 a răspuns (pentru Catalin_Vasile_1995):

Daca nu esti un gamer prea pretentios poti sa incepi sa strangi bani pentru o placa video ca cea de care ti-am zis.Dar daca te rezumi la jocuri gen Minecraft sau C.S. atunci poti sa-ti iei si una la vreo 300-350 RON.

Răspuns utilizator avertizat
| casher a răspuns:

Ahhh, Dacaa vreti cu toti un minecraft care MERGE BINE, fara lag ( la mine e lag ) luati-l de aiceeaa (VERSIONEA 1.6.2 non-premium): http://www.minecraft-romania.com/......ft-t6.html sau http://minecraft-romania.ro/download.php (pe al doilea link sunt mai multe launchere si altele numai despre minecraft) sper ca vam ajutat inca o data :)

| DavidArmando a răspuns:

Ma scuzati. Pot sa joc Minecraft fara sa am placa video?

| casher a răspuns (pentru DavidArmando):

-_- pot sa te injur ca esti un pro*t, BOY, FARA PLACA VIDEO? esti nebun la capatana!?!?!

| GasBoy a răspuns (pentru casher):

Cine a zis ceva de jucat minecraft fara placa video?

| casher a răspuns (pentru GasBoy):

Cine a inceput
si cine intreaba laughing
rolling on the floor

| Codreanu_Tudorel_1998 a răspuns:

Salut,As putea sa joc minecraft fara placa video? Daca da, imi spuneti va rog?