Dezinstaleaza versiunea actuala si pune alta, putin mai veche. Nu esti singura persoana care are problema cu eroare 1500, iar cea mai simpla solutie e cea indicata mai sus. Cineva a recomandat Daemon Tools Lite, version 4.35.6.0091, care, se pare, nu creeaza erori. La nevoie, pui o alta versiune care sa functioneze.
Am vazut ca si un prieten de al meu adica cam toti aveau problema asta ma rog o sa incerc si o sa iti dau un pm daca nu merge multam' o sa vad daca merge si daca merge o sa iti dau funda.
Eu tot o versiune mai veche folosesc si nu mai intampin nicio problema. Am avut si eu necazuri cu softul, dar am ales o versiune functionala si nu am simtit necesitatea sa o updatez. Versiunea mea este: 4.47.1.0337
Dai si tu un link de unde sa il donwladez prin pm?
Ai setat contul sa primesti mesaje doar de la prieteni. Nu poti comunica cu altcineva pe mesaj privat.
http://www.filehippo.com/download_daemon_tools/15690/
Aaa, nu am stiut nu am mai intrat pe TPU din februarie si mno, acuma o sa il donwladez sa vad ce se intampla.
Site-ul iti ofera si alte versiuni, la care ai acces in caz ca varianta data nu vrea sa functioneze. Spor la instalat!
Se pare ca a mers multumesc mult ^_^, eu am mai vazut problema asta pe alte site-uri dar nu am gasit de unde sa instalez, ma rog multumesc.