Fa-ti adresa de mail exact ca ce veche si nu vei avea probleme. Un mail sters nu mai poate fi recuperta, doar cel dezactivat mai poate fi reactivat.
Nup, este pierdut.
Până și Yahoo a spus că nu se mai complică cu recuperarea adreselor.
Totuși, de ce ți-a fost dezactivat contul?
Lasă-mă să-ți spun: 1. Nu ai prestat activitate de mai bine de un an; conturile ce nu prezintă activitate pe termenul de un an sunt considerate conturi fantomă și vor fi dezactivate și după șterse.
2. Ai încălcat Termenii și condițiile Yahoo/Politica de confidențialitate.
3. Contul tău, dacă nu a încălcat 1 și/sau 2, poate fi dezactivat în urma raportărilor către centrul Yahoo din cauza mailurilor spam, etc.
În orice caz, ID-ul va sta ceva vreme în baza lor de date (de la comiterea lui 1 și/sau 2 sau 3) până va fi șters de acolo.
Also, recomand să faci o adresă de @yahoo.com nu de ".ro", din câte știu, nu poți trimite mailuri cu adresă ".ro" la una ".com" și viceversa.
Also x2, recomand să folosești și Gmail.
Am apelat și eu la această tactică: cum am adresa (nu cea reală) cookiedog66@yahoo.com, o adresă veche de peste 6 ani, am făcut recent una de Gmail cookiedog66g@gmail.com; am aceeași parolă iar diferențele dintre ID-uri nu sunt atât de imense.
La Yahoo ai dreptul sa iti reactivezi mail-ul in cele 45 de zile pana le sterg, pe urma daca trec cele 45 de zile iti poti face din nou adresa de mail identica. Eu aveam prima mea adresa de mail pe care nu prea o mai foloseam si o tot dezactivam si o reactivam cand imi mai aduceam aminte de cate un cont si trebuia sa o schimb, am pus-o sa o sterg, mi-au sters-o si am realizat ca nu pot sa fac nimic la un cont ce nu poate fi schimbata, asa ca am refacut-o .