Nu uita de aspectul carcasei. se poate sa o iei si sa nu iti incapa. pentru ca gtx 1050 ti este un monstru.
performantele acestuia o sa fie mai mici. si eu am avut placa de baza ddr2 si placa video ddr3 (gt 730)
Da merge dar o sa ai performanta cu 20-30% in minus ca este ddr3 placa de baza (daca merge sa o bagi totusi)
Nu știu numele modelului. Dar pe ea am un i5-3470, 8GB RAM DDR3 si placa video. Nu ma pricep asa de bine, dar vreau sa ii schimb placa video cu una mai buna. Sa il îmbunătățesc pe parcurs
Desfa-i capacul lateral si vezi ca scrie pe placa de baza ce model e (Asus, Asrock, Gigabyte....etc, etc).
Ideal ar fi sa mergi cu unitatea la magazinul de unde vrei sa iei placa video si sa-ti faca o proba daca se poate. Daca esti din Brasov te pot ajuta cu mai multe detalii. Eu sunt din Brasov din oras.
Ai aflat modelul? Am documentat un pic. Nu cerd ca e cazul sa schimbi placa de baza.
Acum ai :
GIGABYTE GeForce® GT 710, 2GB DDR3, 64-bit si vrei
MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti GAMING X, 4GB GDDR5, 128bit. Corect?
Eu zic ca nu ar fi nicio problema dar e bine pe incercate ca si pepenele. Ca sunt patit cu o placa video.
M-am uitat înăuntru si scrie doar ceva de INTEL DESKTOP BOARD... Placa vreau sa o cumpar din Alex sau dupa Emag
Ale3xXd întreabă:
LoreChris1983 întreabă: