| Mr14Anonim a întrebat:

daca aveti cumva vreun cont de League Of Legends PBE de care nu mai aveti nevoie. poate mi-l spuneti si mie(pe privat) daca nu, atunci cum imi pot face unul? Am inteles ca serverul este full si nu imi pot face decat in anumite zile. Care sunt acelea? Multumesc frumos.

Răspuns Câştigător
| Cristi_Cristy_1997 a răspuns:

Poti sa iti faci cont in primele 2-3 zile ale fiecarei luni. Succes!big grin

6 răspunsuri:
| Ovydiw a răspuns:

Http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1827711

Rescriu, poate nu intelegi esentialul, adica raspunsul pentru intrebarea ta din acest link :

Eroare pe pagina de înscriere poate proveni de la câteva lucruri.Motivul cel mai comun pentru eroare este faptul că numele de utilizator este luată. În plus, trebuie să formatați ziua ta de naștere într-un format ZZ-LL-AAAA. Asigurați-vă că îndeplinesc toate cerințele pentru câmpurile înainte de a vă faceți clic pe Trimiteți.

| Popa_Antonio_1995 a răspuns:

Da dar acum nu mai merge as vrea si eu un cont cine are? sad dau la schimb cont de lol normal +jinx

| syDaX a răspuns:

Http://lolfreerp.com/ - Free riot points! Check out this page with free RP codes :) Only three steps in 5 mins and you will get your code free! VISIT, DOWNLOAD AND ENJOY BETTER GAME!

| Burhala_Andrei_1983 a răspuns:

Http://lolfreerp.com/ - Free riot points! Check out this page with free RP codes :) Only three steps in 5 mins and you will get your code free! VISIT, DOWNLOAD AND ENJOY BETTER GAME!

| AnDr3yKm5 a răspuns:

Care are cont de pbe dau la schimb cont lvl 30 eroi la 6300 zed si fiora rune ful ad ap etc