| BaiatulAnonim1234 a întrebat:

Daca cumpar Battlefield 3 pe PC de pe Media Galaxy este ca cel de pe Origin? Sau este diferit? Adica este diferit ceva la Campania de Single Player sau la cea de Multiplayer daca il cumpar de pe Media Galaxy si nu de pe Origin? Sau este indentic ca cel de pe Origin daca il cumpar de pe Media Galaxy?

Răspuns Câştigător
| Ionait a răspuns:

E acelasi. Activarea lui se va face tot prin Origin.

| BaiatulAnonim1234 explică (pentru Ionait):

Stai sa vad daca am inteles! Cand cumpar jocul el cand imi vine acasa imi da codul de la Origin pe carcasa sau CD? Si asa il activez? Te rog sa-mi raspunzi!

| Ionait a răspuns (pentru BaiatulAnonim1234):

Codul o sa fie pe un pliant sau pe spatele manualului, in interiorul carcasei.

Si mai am 2 intrebari! 1. Cand imi vine acasa bag codul direct in Origin? 2. Trebuie sa bag CD in calculator ca sa-l intalez in fiecare zi? Sau trebuie doar sa-l instalez si este instalat in Calculatorul meu?

| Ionait a răspuns (pentru BaiatulAnonim1234):

Activezi codul cu Origin. Jocul poti sa il descarci fie de pe Origin fie sa il instalezi de pe CD. Eu am luat 2 copii. E ciudat ca una dintre ele nu m-a lasat sa il instalez de pe CD, versiunile fiind aceleasi.

O data instalat ramane instalat. Poti sa il instalezi cand vrei, avandu-l pe Origin. Verificarea CD-Key-ului se face automat cand intri in multiplayer.

Multumesc Mult big grin

5 răspunsuri: