| IncorrectUsername a întrebat:

Dati-mi si mie cel mai bun procesor care se potriveste cu socket-ul asta: Socket 775 LGA.

Răspuns Câştigător
| SSWK a răspuns:

Placa ta nu suporta procesoare Quad Core.
Cel mai mult, suporta Core 2 Duo, seria Exxx. Undeva, fizic, pe placa de baza, scrie revizia placii. Daca aceasta este "rev. 6.6", suporta inclusiv procesoarele E8xxx, si atunci recomand un E8400. Daca nu, unul din seria E6xxx sau E7xxx, respectiv un E7600 sau un E6850.

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SSWK a răspuns:

Q9550 este solutia optima din punct de vedere calitate/pret - poti sa gasesti si pe Okazii asa ceva.
Cele mai bune sunt din seria QX, adica Extreme Edition, dar sunt foarte scumpe.
Socketul ca socketul, dar depinde si ce placa de baza ai, ca trebuie sa-ti suporte procesorul. Daca ai o placa mai veche, sunt mari sanse sa nu-ti mearga.

| IncorrectUsername explică (pentru SSWK):

Am scris ce procesor si ce placa de baza am...

| SSWK a răspuns (pentru IncorrectUsername):

Eu nu te-am intrebat ce procesor ai, ci ce placa de baza. Ai spus: placa de baza cu socket 775. Sunt sute de placi care se potrivesc descrierii.
Producator si model placa?

Producator:Gigabyte Technology Co., Ltd.
Model: 945GCMX-S2

Multumesc!

Cu placere.

Placa ta nu suporta procesoare Quad Core.
Cel mai mult, suporta Core 2 Duo, seria Exxx. Undeva, fizic, pe placa de baza, scrie revizia placii. Daca aceasta este "rev. 6.6", suporta inclusiv procesoarele E8xxx, si atunci recomand un E8400. Daca nu, unul din seria E6xxx sau E7xxx, respectiv un E7600 sau un E6850.

| SSWK a răspuns:

Sunt membru junior si nu pot raspunde la mesaje.
Intreaba aici si cand am timp raspund. Nu folosesc messenger si nici adresa de email.