| LoveIsLove4Ever a întrebat:

DAU FUNDA. AM 3 INTREBARI :
1. Am nevoie URGENTA de niste explicatii despre cum sa rezolv problema " dependentelor " din TRS 2009 (TRAINZ 2009 ) pentru tramvaiul TARA T3G si CFR Siemens Desiro
2. In GTA SA pot schimba vehiculele? daca da cum?
3. Cum se numeste acel tramvai din GTA SA care se gaseste pe insula cu un aeroport mare ( nu trenurile care au linie pe toata harta ). se poate sa il schimb cu un alt model de tramvai ( vreau sa il schimb intr-un V3A sau BUCUR )

Răspuns Câştigător
| 1stResponder a răspuns:

Am raspunsuri pentru ultimele 2 intrebari:

2: Da, le poti schimba. Intrii pe un site cu moduri (unul bun: gtainside.com), descarci ce moduri vrei, apoi le instalezi cu SAMI (San Andreas Mod Installer)
3: Tramvaiul din San Fierro se numeste "Tram"

| LoveIsLove4Ever explică (pentru 1stResponder):

Deci sa inteleg ca nu stii raspunsul la prima intrebare... nu are nimic. m-ai ajutat mult asa ca iti dau funda. daca poti si vrei da-mi adresa ta de mail sau tio dau eu si iti arat problema mai in detaliu si poate poti gasi o solutie.

2 răspunsuri:
| FrancezuTau a răspuns:

Pentru prima intrebare, intri pe vvmm.zapto.org iti creezi cont si dupa dai pe kuiduri lipsa si faci acolo o cerere cu kuidurile care iti lipsesc. O sa primesti un nr. de inregistrare care va trebui sa il notezi pentru a recupera kuidurile. Dureaza cam 2-3 zile pana le primesti.