2. Multe programe, putina memorie RAM. Memorie RAM care e... buggy... ca sa zic asa. Ti-ai mai adaugat recent niste RAMi? Daca da, sa te uiti la frecventa lor fata de cea autentica a PC-ului. Daca difera, aici poate fi una din cauze. "Memory corruption" cu alte cuvinte, mai mult sau mai putin. Ce-ti recomand eu? Inlocuirea RAMilor cat mai de curand, dar inainte de asta poti face un mic test lor: descarca memtest86 sau Windows Memory Diagnostic si ruleaza-le, dar tine minte asta: partile de memorie care "trec testul", ca sa zic asa, nu inseamna neaparat ca memoria respectiva este si buna; doar a trecut un simplu test.
1. De obicei, virusii care copie numele fisierelor vitale din system32 NU SE AFLA IN SYSTEM32. Task Manager -> Processes -> ia fiecare proces svchost.exe in parte si vezi ce NU se afla in system32 -> daca gasesti astfel de fisiere cu locatii diferite, atunci e virus -> daca nu, esti in regula.
P.S.: Ai gandit repede si eficient cu MalwareBytes.
Salut
2) Am scanat cu MalwareBytes si nu mi-a dat niciun virus. Deci, cred ca totul este ok. Am verificat fiecare proces si totul pare in regula.
1) O sa vad ce pot face. Am foarte putina memorie RAM si de cand au dat astia de la MalwareBytes update imi face blue screen...