Uite cum faci ->>> Sterge toate contactele CARE nu au raspuns la cererea ta de prietenie si apoi incearca din nou.
Daca tot nu iti merge, inseamna ca Yahoo ti-a blocat posibilitatea de a mai adauga prieteni pe o anumita perioada.
1.Cei carora le-ai dat add pe noul id, marea majoritate nu au acceptat(sau chiar toti)
2.Rezultatul, yahoo ingheata posibilitatea de a mai adauga, deoarece ei il considera SPAM
3.Nu stiu cand iti da drumul, pe facebook, dupa 2 zile.
Cand vei fii "dezghetat", enjoy
NU are rost sa te alarmezi, este doar o masura de securitate impusa de Yahoo.
E id nou? Ce eroare iti da?
(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )
Id-ul nu e nou, dar nu stiu dc nu ma lasa sa adaug in lista.ca am vreo 3 de adaugat si nu ma lasa, am sters messegerul si l-am mai bagat odata dar tot de pomana..nu mergea.
Daca este ID nou nu poti adauga mai multi de 4-5 prieteni pe zi. Este o masura de securitate luata de Yahoo tocmai pentru a prevenii bootii(distrugatoare messenger). Nu mai dezinstala messengerul ca nu este de la el.
Pai id-ul il am de vreo 4 ani, nu e nou, dar nu stiu dc nu merge.
Pai bun si ce ar trebui sa fac in cazul asta?
Sterge toate contactele CARE nu au raspuns la cererea ta de prietenie si apoi incearca din nou.
Nu am nici unul care nu mi-a dat add.
Cati prieteni ai in lista? Cum ai verificat daca ai prieteni care nu ti-au dat add?
Uite cum faci ->>> Sterge toate contactele CARE nu au raspuns la cererea ta de prietenie si apoi incearca din nou.
Daca tot nu iti merge, inseamna ca Yahoo ti-a blocat posibilitatea de a mai adauga prieteni pe o anumita perioada.
1.Cei carora le-ai dat add pe noul id, marea majoritate nu au acceptat(sau chiar toti)
2.Rezultatul, yahoo ingheata posibilitatea de a mai adauga, deoarece ei il considera SPAM
3.Nu stiu cand iti da drumul, pe facebook, dupa 2 zile.
Cand vei fii "dezghetat", enjoy
NU are rost sa te alarmezi, este doar o masura de securitate impusa de Yahoo.
User252426 întreabă: