| Cipry920 a întrebat:

De câteva zile am făcut upgrade la windows 8.1 și am constatat că nu mai merge Skype-ul, Mess-ul, Magazinul Windows etc. Am foarte multe probleme de când am făcut acest upgrade. Aș vrea să îmi spuneți o sugestie de reparare a programelor de mai sus, sau cum să revin la windows 8, dacă sau nu este nevoi de reformatare.
-------------------------------------------------------- --------------------------
Aștept un răspuns serios, vreau un om pe domeniu, vă rog. FĂRĂ RĂSPUNSURI SĂ VĂ AFLAȚI ÎN TREABĂ!

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Atunci când ai facut upgrade trebuia sa citesti ce scrie acolo, te atentiona ca toate programele vor trebui instalate din nou!
Deci c-am asta trebuie sa faci sa reinstalezi toate programele!
Iar ca sa revii la Windows 8 numai cu reinstalare de pe dvd vei reusii altfel NU iti va da voie, iti va spune ca ai o versiune mai noua!
Si binenteles la reinstalare este indicat reformatarea!
PS : daca nu ai cheie de licenta pentru Windows NU reinstala Windows, reinstaleaza numai programele! Bafta!

| Cipry920 explică (pentru lpavel):

Am făcut asta, le-am reinstalat dar tot au probleme, cel mai mult mă deranjează că nu merge Magazinul de la Windows.

| lpavel a răspuns (pentru Cipry920):

Dap... se pare ca nu ai Windows-ul activat de aceia nu iti merge magazinul si multe alte aplicatii... Deci incearca sa activezi Windows! Bafta!

Și cum îl activez?

Și eu cum îl activez?
Și să ști că Windowsul este original. Nu piratat, sau luat de pe net.

| lpavel a răspuns (pentru Cipry920):

Cand ai facut update e posibi sa fi pierdut cheia de licenta, dar uita-te totusi daca e activat daca nu e trebuie sa cumperi online licenta sau un Windows nou daca nu-l mai ai pe cel vechi si trebuie sa reinstalezi daca cumperi Windows... Ca sa vezi daca e activat faci asa :
- intri in : Panou de control (Control Panel)
-clic pe Sistem si Securitate, clic pe sistem, Jos vei vedea asa : Windows este Activat sau Nu este activat... Bafta!

5 răspunsuri: